sibylo - citace z drobků: Citace:
Mě z té Věry fakt hrábne, ona mi napíše, že prý si mě prolustrovala několik let zpětně na diskuzích podle IP adresy. My jsme letos měnili poskytovatele, končila nám stará nevýhodná smlouva a zrovna byla akce u jiného poskytovatele, tak jsem jí napsala, že podle IP těžko, že máme jinou a ona to v příspěvku umazala a napsala mi
Citace:
výměnou IP adresy nic nezahladíš
Tak to už nemám co dodat, už snad ani nejsem naštvaná, to je regulérní magor. A jak jí honem přispěchala podpořit Petunka, to mě taky dostalo. No jo, svůj k svému
D
tak jedinej příspěvek, který jsem upravovala, je z 9:29 am a tam jsem smázla jen to, že "tak řekni rovnou, že jsem to udělala já" a nic víc ... a tady je teda konečně vidět, kdo lže, manipuluje s lidmi a podsouvá jim svoje výmysly ...já o IP nikde nic nepsala, jen pouze o tom, že jsem četla různá fora kde TY vystupuješ pod různými nicky ( ať už sibyla, Hedvika, anaj, příčná bárka.....) a na všech forech děláš po nějakém čase peklo a vyvoláváš hádky a pak odcházíš zas na další fora ....
Jinak regulérním magorem mě neurazíš, opět podle sebe soudím tebe....
A kde prosím píšu o tom, že JÁ tě někde lustrovala podle IP ??
Ono totiž odkazem na living hozeným právě
tebou se toho zjistilo víc, než jsi ty sama čekala....pak už nebyl problém pro nikoho dohledat další tvé nicky a diskuze, kde se lidi dozví, jak se hádáš na různých forech a navíc jsem psala, že jsem nic nehledala já, ale že mi to bylo posláno - takže další tvůj výmysl !!
ale třeba potřebuješ jen litovat, což se zde na BF neděje, proto na sebe takto upozorňuješ... třeba zneužitými fotkami ...
ten, kdo ti nejde na ruku, toho nesnášíš a nakonec ho zatáhneš do takovejch sraček a ještě otrávíš spoustu lidí kolem sebe....a v neposlední řadě problémy, co máš na BF přenášíš na drobky a manipuluješ ještě s lidmi i tam protože tam ti jdou zatím na ruku a šlapou tvojí brázdu ... což ti vyhovuje....
Možná máš pravdu - požádat admina o smazání příáspěvků - proto, aby nebylo vidět co jsi tu dokazovala a tím se odčernila ?? Tah je to dobrý, to musím uznat
Víc k tomu nemám co dodat a tím, končím tuto "diskuzi"