barevnost, větší texty atd... co tady zaběhlé bylo, by ,mělo zůstat.... proč to najednou měnit? nováček jde prví za informacema, pak se zapojuje do diskuze a píše tak, (pochybuji, že jde první po pravidlech) jak se mu líbí a když použije barvy a nejen nováčci, ale i my, co tady jsme delší dobu a ty barvy tady jsou, tak proč je nevyužít? pokud nejste příznivcem barev, proč nám tam nenecháte červenou a modrou jak to kdysy bylo ve škole a zbytek nezrušíte???
právě proto, že bude forum barevnější, tak bude veselejší... a možnost vyjádřit se barevně má každý ne? takže pokud se vyjádří jeden barevně tak proč ne i druhý? já jsem na foru dlouho, né první den, ale ještě jsem nečetla nikoho, komu by to vadilo??????
sám píšete o tom, že pravidelně docházet nebudete...hm, tak jak pak budete dočítat zpětně příspěvky, pokud vám někdo napíše o nějakém problému, který budete muset vyřešit? nebudete odpověď hledat i v diskuzích?
ve škole nás učily, podtrhujte si barevně, aby jste si to pamatovaly.... já vím, tady nejsme ve škole, tady jsme dospělí a pamatovat si hold musíme...
nastaveny jsou nové pravidla a vy sem docházet nebudete pravidelně, takže je vše na jediném moderátorovi zde... to nebude mít jednoduchý...
Sem chodí převážně obyčejní lidi s určitým trápením, s obezitou, a kolikrát na dně... proč nemít veselejší příspěvky... pro lidi s trápením je to povzbuzení, když je to tady neselejší... a né studené jak psí čumák a samé černé příspěvky...
vím, chodily sem lidi do teď, ale mohli jsme psát barevně tak to bylo veselejší a každý se mohl vyjádřit jakkoliv barevně...ale teď omezovat barvy? to jsem ještě nikde neslyšela... asi novinka...