fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 30 lis 2024 20:12

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 139 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 zář 2010 19:37 
Offline

Registrován: 01 pro 2009 10:45
Příspěvky: 6494
Králík na zelenině

králíka osolíme, vložíme do pekáčku, posypeme nakrájenou cibulí a osolenou zeleninou na svíčkovou (celer, petržel, mrkev) ... do zeleniny přidáme nové koření a bobkový list... posypeme maso tak, aby nekoukal ani kousek masa.... navrch dáme máslo, podlijeme nepatrně vodou a pomalu dusíme (cca 3-4hod při 150-170st.) - nemícháme !!

Dobrou chuťku :wink:

_________________
Obrázek
34 let
30/3/10 - TUBU - Turnov
26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 zář 2010 08:25 
Offline

Registrován: 26 srp 2010 18:20
Příspěvky: 1164
Bydliště: Krakonošovo
Verca....... ad Králík na zelenině

také takhle dělávám...přidávám ještě na na plátky česnek a houby, ty pustí svoji šťávičku - nemá to chybu...zkus :wink:

_________________
Obrázek
JE TO TAM - 11/12/2011 - dokončen metřík -váha ukázala 79,8 kg
TUBU-Turnov 10/11/2010
47 let*20letá dcera*chápající přítel bez chapadel


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 zář 2010 09:36 
Offline

Registrován: 25 kvě 2010 17:23
Příspěvky: 543
Bydliště: Bruntál
Ty brdo to jsou dobrůtky,Verča a Jane-jane,mňam mňam

_________________
Obrázek
Obrázek
Metřík dokončen 23.12.2012 konečně :-))
http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
40let,3 děti
24.8.10opka při váze 121.7kg
23.8.11opka kýly +abdo
15.11.11 nástup.16.11.11 Nohy
26.09.12 reoperace resleeve resekce žaludku primář Vraný ,Jablonec nad Nisou


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 zář 2010 06:57 
Offline

Registrován: 09 úno 2010 10:41
Příspěvky: 369
Bydliště: okr.Zlín
Králika na zelenině znám a mohu jen doporučit :!: :!: No děláte tu tedy veliké chutě,Aspoň vzorek kdyby někdo dal :cry:

_________________
Obrázek
36 let,3 děti/12,9,6/hodný manžel . TUBU 13.4.2010 v Břeclavi Mudr.Čierný
11.11.2011 odstranění přeb.kůže rukou-Zlín
3.10.2012 plastika bříška- Val.Mez.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 říj 2010 15:04 
Offline

Registrován: 01 pro 2009 10:45
Příspěvky: 6494
Gnocchi s kuřecím masem

Gnocchi (nočky) koupíme všude (v potravinách) :lol: - uvaříme dle návodu....

- orestovat nakrájenou anglickou slaninu
- kuřecí maso nakrájet na kostičky, osolit, opeřit, orestovat se slaninou, přidat nakrájený pórek, nechat chvíli dusit

- nakonec zalít šlehačkou a nechat prohřát....

Dobrou chuťku :wink:

_________________
Obrázek
34 let
30/3/10 - TUBU - Turnov
26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...


Naposledy upravil verca dne 04 říj 2010 16:06, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 říj 2010 16:50 
Offline

Registrován: 18 dub 2010 21:30
Příspěvky: 658
Koukám gnocchi po česku :lol:
"Ňoky" miluju, dělám je se špenátem a smetanou.

Podusit listový špenát (ne protlak!), osolit, česnek, zahustit trochou smetany.
Mňam :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 lis 2010 14:54 
Offline

Registrován: 02 zář 2010 19:17
Příspěvky: 55
Bydliště: BRNO
Minireceptík,jak rodině ozvláštnit jakékoliv řízečky:
místo ve strouhance obaluju v lehce spařeném vychladlém kuskusu,obal je křupavý a u nás je to velmi oblíbené.

_________________
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wPHb2zR/]
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 pro 2010 18:03 
Offline

Registrován: 10 pro 2006 18:50
Příspěvky: 2822
Bydliště: Olomouc
Taková malá vydatná večeře :lol: :lol: :lol: pouze 79 046 kalorií :shock: :shock: :shock:

http://www.loupak.cz/video/ze-sveta/555 ... 46-kalorii

_________________
Obrázek
61 roků-bandáž 2007, 2008 reoperace-tubulizace-zhubnuto 20 kg opět přibírám,plánovaná reoperace Turnov 12.9.2012 nevyšla
hledám další možnosti !!!!!!!!!
10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 pro 2010 01:28 
Offline

Registrován: 16 čer 2008 00:48
Příspěvky: 1483
Bydliště: Turnov
Aleno ty vrahu!!! Já debil jsem to shlédla až do konce a teď nestačím polykat sliny! :evil:

_________________
Obrázek

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 pro 2010 03:11 
Offline

Registrován: 10 pro 2006 18:50
Příspěvky: 2822
Bydliště: Olomouc
bossice no Jituško, když si dáš jen 80gr, tak se ti nic nestane :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

_________________
Obrázek
61 roků-bandáž 2007, 2008 reoperace-tubulizace-zhubnuto 20 kg opět přibírám,plánovaná reoperace Turnov 12.9.2012 nevyšla
hledám další možnosti !!!!!!!!!
10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 pro 2010 08:01 
Offline

Registrován: 05 říj 2009 21:18
Příspěvky: 3531
Bydliště: Kósek vod Brna
Alenko ty zvíře tak tohle by mělo být trestný!!!! Mi tekly kaně jak malýmu děckovi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

_________________
Obrázek
40let*2děti*16a19 let*1manža*Tubu 14.6.2011-Turnov Obrázek Obrázek
Motto: Život je příliš krátký na to, abych přemýšlela nad tím, co jsem udělala špatně... Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Zapečené těstoviny jinak
PříspěvekNapsal: 11 led 2011 11:23 
Offline

Registrován: 09 pro 2010 08:51
Příspěvky: 5561
Bydliště: Brno
Na plechu opečte 20 až 30 deka mletého masa, ochuťte podle libosti a smíchejte s rajským protlakem a těstovinami. Zapečte.
Já na ochucení používám jenom Aromat - to je taková vegeta bez těch kousků zeleniny a trochu sušeného česneku. Nevím, jestli se ten aromat ještě prodává, já ho koupila jednou a od té doby si ho "vyrábím" sama. Kupuju vegetu bez glutamanu, kterou přesiju a hrubou zeleninu dávám do polívky a tím sypkým ochucuju všechno - od polévek přes omáčky až po pomazánky.

_________________
56 let, plikace 23. 3. 2011 Dr. Čierny
26. 11. 2013 abdominoplastika, prof. Brychta
9. 12. 2014 redukce stehen, prof. Brychta
Každý je svého štěstí strůjcem


Naposledy upravil Annax dne 11 led 2011 12:09, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 led 2011 11:31 
Offline

Registrován: 05 říj 2009 21:18
Příspěvky: 3531
Bydliště: Kósek vod Brna
Annax ze sekané dělám i rizoto ... je to rychlý a dobrý ... teda z mletýho masa abych byla přesná ... ta tvoje sekaná už je jako hotová nebo klasika syrový mletý maso? se ptám jak debil, že? :roll:

Jinak milé dámy .... upekla jsem letos 3 tvarohové vánoční štoly a byly naprosto vynikající a vytlačily z mého receptáře štolu kynutou!!!
Vygenerovala jsem si zde recept od severky a něco z googlu a udělala si z toho recept vlastní a fakt je to famózní záležitost :wink:

Bohužel jsem se v sobotu chlubila před kamarádkama a v mladistvé nerozvážnosti a ve vysokém stupni alkoholového opojení jsem jim odkejvala, že jim je taky upeču ....
No nějak se mi to vymklo z ruk a teď sem nahraná .... takže budu píct další 4 kousky :(

_________________
Obrázek
40let*2děti*16a19 let*1manža*Tubu 14.6.2011-Turnov Obrázek Obrázek
Motto: Život je příliš krátký na to, abych přemýšlela nad tím, co jsem udělala špatně... Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 led 2011 12:10 
Offline

Registrován: 09 pro 2010 08:51
Příspěvky: 5561
Bydliště: Brno
Bobule Já jsem to blbě napsala, samozřejmě to je mleté maso. Recept na štolu si ukládám, zní to výtečně!

_________________
56 let, plikace 23. 3. 2011 Dr. Čierny
26. 11. 2013 abdominoplastika, prof. Brychta
9. 12. 2014 redukce stehen, prof. Brychta
Každý je svého štěstí strůjcem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 led 2011 15:27 
Offline

Registrován: 26 srp 2010 18:20
Příspěvky: 1164
Bydliště: Krakonošovo
Mexický guláš alá Krakonošovo
Předem upozorňuji, že jsem kuchař amatér…., tož postupy nejsou dle kuchařských norem…, nikdy jsem podle nich nevařila a vařit nebudu :D
Guláše vařím podle taťky… žádný se mi nepovede dvakrát stejně….

Nejdřív si udělám gulášový základ…. Ten dělám na všechny guláše stejný…ať už je z hovězího nebo z vepřového.

Vždy používám dva druhy tuku /sádlo, olej/ a na určité druhy hovězího guláše ještě slaninu nebo špek. Do horkého tuku vsypu kmín a nechám ho rozvonět, přidám dostatečné množství cibule. Ta je potřeba opravdu smahnout pěkně do hněda – tato barva cibule má potom vliv na hezké barvě guláše.

Do misky si zatím odsypu gulášovou kořenící směs, červenou papriku, několik prolisovaných stroužků česneku, 1-2 kostky masoxu a ve varné konvici si uvařím vodu. Jakmile má cibule tu správnou barvičku, stáhnu kastrol z plamene a vsypu připravenou směs, krátce orestuji a zaliju 1 – 2 dcl horké vody. Vrátím na plamen a do tohoto základu dále přidám protlak, několik lžic kečupu, zakápnu trochou worcesteru. Na závěr přidám rozdrcenou chilli papričku /kdo má rád i více/.
Tento základ míchám a provářím cca 1 minutu. Nyní do něj vložím na kostky pokrájené maso a v této směsi ho nechám na plameni zatáhnout. Pak přendám na plotýnku a táhnu, tak dlouho jak maso vyžaduje……..

Pokud se dělá guláš pro rodinu, žádnou vodu již nedolévám, maso pustí svou šťávu. Když ale vařím ve velkém je to jiné….. Krom masa nic nevážím, dělám vše od oka.

V průběhu ochutnám sos…. A dochutím – sůl, pepř, chilli, česnek…….
Mexický guláš vařím z vepřového masa. Já používám vykoštěnou kotletu, kterou nakupujeme ve velkém za slušné ceny. V podstatě je jedno z jakého druhu… já dříve dělala i plecka, určitě by ale nemělo být maso prorostlé /jako u krkovice…/
Po dochucení a zahuštění guláše přidám na prohřátí hrášek. Toť fffše. Žádné kouzlo, Žádné čáry. Obyč guláš.

Přílohou je rýže /ono správně by ten hrášek měl být v té rýži…./ a servírovat by se měl tak, že doprostřed talíře se dá kopeček rýže s hráškem, sype se strouhaným sýrem a kolem rýže se nalije guláš.

_________________
Obrázek
JE TO TAM - 11/12/2011 - dokončen metřík -váha ukázala 79,8 kg
TUBU-Turnov 10/11/2010
47 let*20letá dcera*chápající přítel bez chapadel


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 139 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Bandáž žaludku | Chirurgická léčba obezity | Léčba obezity | Bariatrická chirurgie | choob.cz
Banding klub je občanské sdružení lidí, kteří mají zájem o chirurgickou léčbu těžké obezity nebo jim byla provedena bandáž žaludku. Cílem klubu je pomáhat pacientům po operaci a poskytovat informace o bariatrické chirurgii a výsledcích této léčby.

PhpBB.com base modified by internetove-stranky.kvalitne.cz | © Banding klub ČR, občanské sdružení