Ahoj Elis!Jsem tu taky skoro nová,oproti "ostříleným" buď už odoperovaným holčinám
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
,ale můžu ti říct,jak jsem postupovala.1/někdy začátkem února jsem četla v nějakém časáku příběh paní po bandáži žaludku.Byla u toho webová adresa na bandigklub.Našla jsem si tyto stránky a hodně četla,jestli by se to mohlo týkat i mně a mého neustálého boje s kily.Hodně si tu pochvalujou ISCARE.Tak jsem si tu v kontaktech našla telefon:800203233,tam jsem zavolala(teď to vypadá děsně jednoduchý,ale měla jsem docela strach
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
)Tam mi řekli co mám udělat,stáhnout si z jejich stránek dotazníky,jídelníček,atd.Poslali mi žádanku k odběru krve.Já s ní skočila k obvodnímu(taky docela zážitek,moc tomu není nakloněn
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
).Pak jsem si výsledky vyzvedla,zavolala znovu do ISCARE,jestli jim je mám poslat,nebo dovézt až tam pojedu na vyšetření,no a oni mi rovnou dali termín na vyšetření na 13,4,
Tak to je"moje cesta" za větším sebevědomím a lepším pocitem sama ze sebe....Teď jsem jenom zvědavá,jak dlouho od vyšetření se čeká na operaci.Snad se mi do léta poštěstí a já bych už mohla být o nějaké to kilčo lehčí holka
.Tak se neboj,důležité je skočit a plavat!A hodně čti,tady se všechno dozvíš.Aspoň mně informace získané na těchto stránkách inspirovali,motivovali a dodávají mí odvahu to všechno podstoupit!TAK DO BOJE
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
!!!