fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 26 lis 2024 09:40

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6971 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 465  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 bře 2007 10:16 

Malej má taky 2,5 roku a zatím by se dalo říct, že to chápe. Když chce dělat tuli tuli, tak si sednu, pravou pokrčenou nohu dám co nejvíc dolů a on si sedne a já ho s tou nohou vyzvednu... a pak se mazlinkáme. :wink:
Vysvětlila jsem mu, že jsem byla v nemocnici a že mám bebino a že nesmím Kubíčka zvedat do náruče.....chápe to, zlatíčko moje...
Ale zase na druhou stranu chápu př. Datli - když je dítko nemocné, tak bývá dost často protivné, ukňourané a tak, takže jakékoliv vysvětlování je těžší..

Pevné nervy všem!!! :wink: :wink: :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 bře 2007 10:23 

Když ono je to náročný,viď Datli,když děcko lapá po vzduchu :( :( :( Je to hrůza,nechci ani vzpomínat :evil: !!!ALe jsi ostřílená matka :wink: ,to zvládneš,vydržať a budelíp :wink: :wink: :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 bře 2007 10:28 

Chápu, musí to být o nervy... A zároveň Vás obdivuju... jste jako lvice!!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 bře 2007 14:47 

Dnes už je mnohem líp,jen nesmíme přetáhnout čas.To pak Klárče prudí,až nakonec usne.Jenže když byla venku na kole...holt musela dojet z kopečka domů a pak ať si spí třeba ve stoje,že?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 bře 2007 10:31 

Ahoj jsem tu nová a velice se zajímám o bandáž. Mám tento problém. Než jsem byla těhotná vážila jsem 69 kg k výšce 171 cm. Docela jsem byla v normě. Po porodu jsem přibrala a vážím kolem 100kg. Poradí mi někdo,jestli bych mohla na bandáž,nebo by byl problém. Díky Pavla

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 bře 2007 10:35 

Ahoj Pavlíno, vítám tě tady mezi námi. My ti tady můžeme jenom poradit, co máš udělat, kam se obrátit, ale jestli jseš vhodná na bandáž ti zodpovědně může říct až lékař. Zjišťovala sis jaké máš BMI? Je to na hlavní stránce klubu, je tam tabulka, do které si zadíš váhu a výškua vypočte sse to samo.

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Předmět příspěvku: Představení
PříspěvekNapsal: 12 bře 2007 14:49 

Ahojky,jsem tu poprvé :lol: ,teké mě velmi zajímájí první krůčky :oops: Moc ráda čtu všechny příspěvky,ale má odvaha... :(

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 bře 2007 17:25 

Ahoj Elis!Jsem tu taky skoro nová,oproti "ostříleným" buď už odoperovaným holčinám :D ,ale můžu ti říct,jak jsem postupovala.1/někdy začátkem února jsem četla v nějakém časáku příběh paní po bandáži žaludku.Byla u toho webová adresa na bandigklub.Našla jsem si tyto stránky a hodně četla,jestli by se to mohlo týkat i mně a mého neustálého boje s kily.Hodně si tu pochvalujou ISCARE.Tak jsem si tu v kontaktech našla telefon:800203233,tam jsem zavolala(teď to vypadá děsně jednoduchý,ale měla jsem docela strach :roll: )Tam mi řekli co mám udělat,stáhnout si z jejich stránek dotazníky,jídelníček,atd.Poslali mi žádanku k odběru krve.Já s ní skočila k obvodnímu(taky docela zážitek,moc tomu není nakloněn :evil: ).Pak jsem si výsledky vyzvedla,zavolala znovu do ISCARE,jestli jim je mám poslat,nebo dovézt až tam pojedu na vyšetření,no a oni mi rovnou dali termín na vyšetření na 13,4, :D :D :D Tak to je"moje cesta" za větším sebevědomím a lepším pocitem sama ze sebe....Teď jsem jenom zvědavá,jak dlouho od vyšetření se čeká na operaci.Snad se mi do léta poštěstí a já bych už mohla být o nějaké to kilčo lehčí holka 8) 8) :D .Tak se neboj,důležité je skočit a plavat!A hodně čti,tady se všechno dozvíš.Aspoň mně informace získané na těchto stránkách inspirovali,motivovali a dodávají mí odvahu to všechno podstoupit!TAK DO BOJE :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: !!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 bře 2007 13:48 

Zdravím vespolek! Už tady očumuju dost dlouho, ale pořád mi můj počítač klade odpor...jsou to všechno zajímavé diskuze, nějak se od toho nemůžu urvat. Nicméně jsem tady, abych získala nějaké poznatky, já jsem se včera objednala do Iscare a čekám, že za pár měsíců půjdu po ulici v bikinách :) Mám problémy s váhou už dost dlouho a teď, když to tady tak pročítám, tak nechápu, že jsem mohla čekat tak dlouho...resp. jsem čekala až do jitrnicových rozměrů.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 bře 2007 14:19 

Ahoj Deniah!Já jdu přesně za měsíc na vyšetření do ISCARu. :D Taky jsem si dodávala dost dlouho odvahy,ale stojí to za to!Moc se těším,až se těch jelit a jitrnic zbavím a vyběhnu na pláže,tam se všechno ukáže :wink: !Tak uvidíme,možná se někde i setkáme :D .

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 bře 2007 14:30 

Ahoj Dani, já se taky moc těším, to těšení trochu zahnalo veškerý obavy, říkám si "horší než to je teď, už to snad být nemůže". Volala jsem tam včera a už mě chtěli objednávat na pozítří, já sice nechci meškat, ale takovou rychlost jsem nečekala, takže jdu 4.4. No ale vydržela jsem do teď, tak těch pár dní bude jako...koktejl na pláži :)

Předmět příspěvku: představení
PříspěvekNapsal: 13 bře 2007 14:58 

Díky Danielko,dnes jsem se konečně rozhoupala a zavolala do Iscare.Mám si stáhnout dotazníky a týden psát jídelníček a pak se objednat na vstupní pohovor. :oops: .Elis

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 bře 2007 15:47 

Deniah, nikdy není pozdě začít a k něčemu se rozhodnout :wink: :wink: Mě bude 54 v květnu a také jsem rozhodnutá operaci podstoupit. 19.3. nastupuji do ISCARE na bandáž. Nejdůležitější je,že jsi se rozhodla. :lol: :lol: Každá z nás chvíli bojovala,ale pokud čtešpříspěvky,tak zatím žádná svého rozhodnutí nelitovala :roll: :roll: :P :P

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 bře 2007 16:11 

Máte úplnou pravdu Alenko, nikdy není pozdě a moc Vám držím palce na 19.3. a přeji hodně úspěšné schazování...:-)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 bře 2007 18:16 

Ahoj už nějakou dobu vás čtu a moc vás obdivuju a fandím vám.Skoro dva roky se rozhoduji o prstýnku a teprve ted jsem sebrala všechnu svojí odvahu a zavolala do ISCARE. Tak doufám,že už brzo budu také jedna z vás.Poprvé jdu do ISCARE 12.4. v 10,15 - jo a BMI skoro 40 docela slušně vykrmená co :?:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6971 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 465  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina