fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 29 lis 2024 18:49

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6971 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 465  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 úno 2007 11:40 

Ahoj Danielo P.,
vítám Tě mezi náma.
Věř, že za pár měsíců budeš uplně v pohodě. To, že jsi sem přišla byl první krok.
Tak se drž M2 :-)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 úno 2007 15:18 

Jedu do ISCARE. Mám tam být na desátou. Snad bude vše OK. Netušíte na jak dlouho to tam asi tak bude? Díky pa

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 úno 2007 16:27 

Myslím tak maximálně hodinku. Odběry jsou hned a chirurg maximálně půl hodiny i s čekáním.

Předmět příspěvku: Re qwys
PříspěvekNapsal: 23 úno 2007 00:22 

Po čtrnácti dnech je to asi 6kg, ale myslím , že to není momentálně rozhodující. Po nemocniční totální dietě se kylečka sypala dolů rychle. Uvidím, jak to bude vypadat až najedu na standatrní stravovací program. Myslím , že moc rychlé hubnutí také není to pravé ořechové. Jenom to chce trošku holt koukat co si člověk souká do huby. Tak že lidi, vyděržať!!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 úno 2007 23:13 

:wink: Ahoj všichni....Tak včera se mi přihodila"veselá historka"....Šla jsem večer po tmě s odpadkama,nechtěla jsem rušit dětičky od PC,TV aj :cry: a jelikož nám před domem nesvítí světlo a silnice je jak po náletu,navíc se po tmě bojím :oops: a tak se stalo,co se stát muselo....Zvrkla jsem si nohu a zůstala ležet,v odpadkách a vyřízená,že se nikdy nezvednu.Chvilku jsem hystericky bulela :roll: no a tenhle hrůznej zážitek mě poposunul v mém rozhodnutí....Musím podstoupit operaci...Sama to nezvládnu,ale tady mi fakt dodáváte odhodlání :wink: :D Nakonec jsem se vyhrabala,dohopsala o jedné noze ke zvonku a zavolala manžu,t.č.na návštěvě u sousedů...Nohu mám vyvrklou,lékař na mně koukal skrz prsty,něco jako:"Co bys čekala,při tvý váze,zlato :!: "Jen mám problém,jsem 16 měsíců po císaři,je to nějakej problém?Zatim se opatrujte,ať nedopadnete jako já! 8)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 úno 2007 09:57 

ahojky, podle mého laického názoru by to problém být neměl, ale na to ti může odpovědět až doktor. prostě se objednej a uvidíš, co ti řeknou. Držím palce a ať noha tolik nebolí.

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 úno 2007 17:49 

Vypsala jsem si kontakty na ISCARE,všichni je tu chválíte :D tak uvidím.Zítra jsem odhodlaná zavolat a na všechno se vyptat přímo "u kováře" :lol: :lol: Tak se zatím všechny držte a zatím pa,pa,pa zítra dám vědět,jak jsem dopadla :wink: .Doufám,že z toho nevycouvám,mám ve zvyku důležitý rozhodnutí odkládat,ale chci to změnit! :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 úno 2007 17:50 

A ještě jsem chtěla poprosit,jak "vyrábíte" ty krásný metříky :lol: ?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 úno 2007 17:58 

metříky - Volná diskuse - Prosím vás o podporu - str. 4 tam najdeš přesný návod a popis. Do ISCARE si určitě zavolej a dej nám hned vědět, jak si dopadla. Měj se a držím palce, ten telefonát je na tom všem to nejdůležitější, protože je to ten 1. rozhodující krok.

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Předmět příspěvku: Představení
PříspěvekNapsal: 27 úno 2007 16:56 

Všechny Vás srdečně zdravím.Jmenuji se Katka a jsem tady oficielně přihlášená dnes poprvé, jinak čtu Vaše příspěvky asi půl roku a dodávám si odvahu. Hned na začátku se přiznám, že mám hrozný strach z operace.
Ale moje váha mě k ní donutí. Pocházím z Ostravy a byla bych moc ráda, kdyby mi někdo napsal, jak to chodí v Ostravě-Porubě. Z toho, co jsem si přečetla v příspěvcích, to pro ni moc dobře nevypadá. Nebo má někdo dobrou zkušenost. Neměla bych jet do Brna nebo do Prahy?Velmi často čtu Vaše příspěvky a musím přiznat, že Vás hrozně obdivuji. Kdysi jsem vážila okolo 90 kg ale protože mi zjistili cukrovku, tak jsem začala hubnout. Zhubla jserm na 63 kg ale jídlo jsem vytěsnila cigaretami.
Pak se ozvalo srdíčko a příkaz okamžitě přestat kouřit. A kila šla rychle nahoru, byla jsem opravdu silný kuřák. Teď po třetím pokusu už nekouřím 10 měsíců ale mám 37 kg navrch a co včíl? Smajlíky ještě neumím požívat ale do příště to snad nějak zvládnu. Mějte se všichni moc fajn a hurá do boje s KG. Čauky Katka

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 úno 2007 19:59 

Neboj Katko,myslím,že nejsi o nic větší srab než já :wink: !Minulý týden jsem se o této možnosti dozvěděla a tento týden už jsem si dodala odvahu a zvolala do ISCAR.Nejsme žádný mejdla!Myslím,že blbej pocit ze svýho těla,o zdravotním riziku nemluvě,za trošku té bolesti stojí :lol: !Sice si to zatím asi taky do důsledků neuvědomuju,co mě čeká,ale vím,že už si sama pomoct nedokážu a držení nějaké diety pro mě nepadá v úvahu.Ráda vařím,peču a manža si to pochvaluje,čímž mi masíruje ego :mrgreen: a já o to víc vyvařuju, no a nedej si!Pro mně je smrtelná představa,že rodinka-4děti+manža,ládujou "normální"jídlo a já křoupu mrkem a zajídám ledovým salátem :oops: :oops: :oops: Chci jíst všechno,i když pidi porce.Tak do boje!Nepřátel se nebojme a na množství nehleďme!

Předmět příspěvku: PŔEDSTAVENÍ
PříspěvekNapsal: 27 úno 2007 21:26 

AHOJ KATKO A OSTATNÍ,JSEM RÁDA,ŹE MA NÉKDO STEJNÝ PROBLÉM,VÁHU JSEM MÉLA POD KONTROLOU DOKUD JSEM KOUŔILA 40CIGARET,ALE OD LISTOPADU KDY NEKOUŔIM,VÁHA LETI NAHORU A TO PŔITOM UŹIVÁM ZYBAN(BLOKUJE V MOZKU CHUŤ NA CIGARETY) NÁPLASTI A NIKOTINOVÉ ŹVÝKAĆKY. :cry: 16.BŔEZNA MAM JÍT NA GASTRO,PRÝ NALAĆNO,TO JE VŚECHNO,CO MÉ ŔEKLI,ALE TADY PO PŔEĆTENÍ PŔISPÉVKU JSEM POCHOPILA,ŹE MÉ BUDOU NÉCO STRKAT DO ŹALUDKU.PROBOHA CO? :cry: :cry: DO ISCARE JSEM SE ŚLA JEN ZEPTAT,A TAM HNED PŔEDOPERAĆNI,PSYCHO A POD.A JÁ JAK JELIMÁNEK SE ANI NEZEPTALA CO TO OBNÁŚÍ. :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 úno 2007 14:22 

Tak jsem v pátek byla na prvním vstupním pohovoru. Všichni byli moc příjemní, možná trošku ta sestřička u doktora v ordinaci, co mě vážila by mohla být trošičku taktnější, než aby mi řikala, že nosím 55kg úplně bezúčelně azbytečně. Má sice pravdu, to vím moc dobře, ale řekla to divně, navíc, když jsem tam byla jen v klahotkách a v podprsence :roll: Na kolečko jdu 10. 4. a moc se na to těším. Hlavně, ať už to mám za sebou. Mám pár otázeček: co po mě bude chtít ten psycholog a za jak dlouho asi tak dostanu termín? A existuje nějaká knížka receptů pro pacienty po bandáži? Ta brožurka mi moc nevyhovuje. Děkuji a přeji vám všem krásné dny! :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 úno 2007 14:42 

Hehe, tak sestřička možná měla své dny. Ono taky se pořád hrát na příjemnou,když je to třeba z gruntu semetrika je těžký, že jo :lol:

Psycholožky se neboj, ona si nemůže dovolit tě dál nepustit, zřejmě by jí to strhli z platu (j/k), nicméně bude si s tebou cca půl hodinky povídat.

O knize receptů pro obandážované nevím, ale nějaké recepty jsou na těhle stránkách - něco jako okénko dietologa.

Jakmile ukončíš kolečko a budeš mít všechno v pořádku (řekněme si otevřeně, že nejdůležitější je gastroskopie, když tam bude nález, tak ten ti to celé může prodloužit až o dva měsíce), tak ti vypíšou operaci do týdne -14 dnů.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 úno 2007 18:12 

Tobě dali termín za 5 týdnů? :evil:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6971 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 465  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina