fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 29 lis 2024 13:39

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2630 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 176  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 dub 2010 07:22 

Suelin píšeš, že kdo má zaheslované fotky svým heslem, že ostatní mají smůlu ho vidět... to není zase až tak pravda :wink: Stačí požádat o heslo toho, koho účet je a potom už ta šance je :wink:

RadkoR jdu poslat SZ a pošli mi prosím také heslo, děkuji :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku: rebelie
PříspěvekNapsal: 28 dub 2010 08:31 

Dobrý deň prajem všetkým,
Lucieee úplne s Tebou súhlasím,podľa mňa zaheslované fotky nemajú žiadny význam, nikto z nových ľudí nebude žiadať o prístup a práve pre tých to bolo myslené.
Ja som chcela podporiť zrelé ženy a babky /ako ja/, že v každom veku sa dá niečo pre seba urobiť.Ešte nemám žiadne výsledky,termín OP mám 10.5.,no dúfam že sa mi to podarí a keď nie aj s takými skúsenosťami sa podelím.Tiež sa nerada otŕčam pred foťákom,ale pre inšpiráciu iným prečo nie?
Samozrejme je to vec každého a každý má iné dôvody,ale môj názor je,že by to nemalo byť zaheslované ani spoločným heslom.
Krásny slnečný deň prajem.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 dub 2010 08:58 

Jiříku[b] děkuji za větvičku :wink: jen musím nastavit správné datum na fotáku,takhle to vypadá jako velmi staré fota :lol: ještě 15dní do kolečka já se zcvoknu jak jsem nervózní :evil:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 dub 2010 09:11 

Luci, přesně tak. Já se nestydím někomu ukázat fotky, kdokoliv na foru si o ně řekne, dám mu hesla. Jen pro můj pocit je chci mít zamčené. A s tou studentkou pro vyvolené máš pravdu. Hodně lidí chce vidět ty obrovský změny před a po opce a třeba je to i nakopne.

4.5. bandáž ISCARE

Předmět příspěvku: Re: REBELIE
PříspěvekNapsal: 28 dub 2010 10:53 

Pošli mi prosím odkaz, děkuji moc, Eva

bestickova píše:
Ahojky lidičky!!tak jsem se po dlouhém přemýšlení(při čekání dnes na STK) rozhodla založit toto téma..Vzhledem k tomu jaký vládne chaos s fotečkama na Studentce,kde jsou založeny dva weby,starý a nynější nový METRÁČEK,kam se spousty lidí ZATÍM nemá ani šanci dostat,ROZHODLA JSEM SE ZALOŽIT JINÝ,VEŘEJNÝ WEB,kde už mám uloženy fotečky před o po opce,odkaz pošlu klidně i těm,kteřý nejsou rozhodnuti,at vidí na vlastní oči výsledky..NEMUSÍTE SPLNOVAT ŽÁDNÉ PODMÍNKY,NEMÁM SE TOTIŽ ZA CO STYDĚT A NAVÍC,FOTKY SE DAJÍ VŽDY NAFOTIT BEZ OBLIČEJE,PŘÍPADNĚ DODATEČNĚ UPRAVIT..těm,co nejsou stejně jako já se studentkou spokojeni,klidně mi písněte i SZ,poradím,pomůžu,ukážu..Mona

170 cm, 42 let, 1 dcera 17 let
Bandáž 6.5.2010 Ostrava - Vítkovice, Doc. Holéczy
Metřík dokončen 06/2011 (68 kg) a jedeme dál :-)
Žlučník 27.10.2011 taktéž Vítkovice, Doc. Holéczy
Ruce 20.11. 2012, Fakultní nem. Brno, prof. Brychta

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 dub 2010 11:32 

Ahoj lidičky chci se k vám taky připojit. Tak co pujde to?
:?: :?: :?: :?:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 dub 2010 12:34 

Holky!jasne,ze to pujde.;jen mejte strpeni..

Tubu09/2008,po těhu spousty kil zpátky,takže díky zlatým ručkám docenta Holéczyho a diverzi 08/2012 jedu znova...

Od 25.11.2015 nové bříško :)

Předmět příspěvku: ajoj
PříspěvekNapsal: 28 dub 2010 13:32 

Ajoj Moničko,
tak kukám, že se založilo správné téma. Já se chtěla podívat na Studentku před operací, potom jsem znovu psala po operaci, já bych tam snad vložila i své fotky :D :D , ale!!!!!!Vždy když jsme se zmiňovala kde si zažádat o povolení vstupu, bylo ticho po pěšině jako bych nic nenapsala!!!! A tak jsem byla docela rozmzelá, že někdo může někdo ne, chtěla jsem býti i trošku rejpavá a napsat něco ale pak jsem od toho ustoupila. Je pravda, že pokud se někdo nestydí že se na něj někdo koukne je to pro budoucí čekatelky takové to poslední nakopnutí, poněvadž nejprve si to musí v hlavě srovnat sama. Já měla štěstí, že mám kamarádku,se kterou se vídávám a jakmile jsem došla k tomu, že to chci udělat sedly jsme daly kavčo a já za měsíc seděla u Foltýse. Někteří tuto možnost nemají.
Tož držím pěstičky Mončo a v pondělí 10.05.2010 jdu na kontrolu na Fakultku. PApapapapapapa Libuška

Libuška 45 let, 8.1.2010 TUBU Ostrava- MUDr. Foltys- skvělý přístup před operací zhubnuto 3,5kg

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 dub 2010 14:59 

Nadruhou stranu abych obhájila i trochu studentku... Jistě víte že zakladatelce studentky se stala nepříjemná událost.... a jestli jste někdo v tu dobu psal a žádal o přístup na studentku tak se nedivte že vám k tomu nikdo nic nenapsal... protože v tu dobu nikdo na to neměl náladu a také se nevědělo kdo tu studentku přebere a bude jí spravovat dál.... Tak to jen na vysvětlenou... teď tuším má nastarost studentku Lolinka... je to moc správná baba a určitě vám ohledně studentky vše vysvětlí... ale pravidla jsou pravidla... :wink:

20.5 09 Tubulizace Turnov, před operací -10kg
Mateřská,2děti 6let,11 měs. 28let , 176cm

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 dub 2010 15:09 

A aby se pravidla Studentky,se kteryma ja osobne nesouhlasim,nemusela porusovat,vymysleli jsme plantaz..

Tubu09/2008,po těhu spousty kil zpátky,takže díky zlatým ručkám docenta Holéczyho a diverzi 08/2012 jedu znova...

Od 25.11.2015 nové bříško :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 dub 2010 16:12 

Nikdo nikoho k účasti na "plantáži" přece nenutí a je bezva, že Ti i Ty odvážnější z nás něco pro ty nováčky nebo nerozhodné udělali. Já patřím k těm, co odvahu vystoupit z anonymity nemají ( pokud se nejedná o osobní setkání, tomu se nebráním) a proto všem na plantáži fandím a moc je obdivuju.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 dub 2010 16:16 

Ahoj všem, tak mám právě trochu času :)

Přidal jsem na Plantáž i stručný návod, jak si založit účet na Rajčeti, jak udělat fotogalerii a jak ji případně zaheslovat. Odkaz na návod vede z hlavní stránky z patičky přes odkaz "Návod na výrobu Rajče galerie". Přímo je to tato stránka:
http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/navod.htm

Společné přístupové jméno a heslo dodáme přes SZ buď já nebo Moňa Bestičková nebo kdokoliv z fóra, kdo jej zná :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 dub 2010 16:29 

SIBYLO DĚKUJI, ALE MYSLÍM, ŽE JSOU TU LEPŠÍ BORCI NEŽ JÁ. VŽDYCKY JSEM SI MYSLELA, ŽE NEBUDU MÍT TOLIK ODVAHY SVÉ FOTKY VYSTAVOVAT, DOKUD SE NEBUDU MÍT ČÍM POCHLUBIT, ALE PLANTÁŽNÍCI JSOU NAKAŽLIVÝ. A JESTLI MOJE VÝSLEDKY POMŮŽOU JEDINÉ Z VÁS, TAK TO PAK BYLO SPRÁVNÉ ROZHODNUTÍ.

15.10.2009 abdominoplastika dr. Tamasz FN Ostrava
19.4. 2010 prsa Primář Vřeský FN Ostrava
26.2. 2012 ruce Primář Vřeský FN Ostrava

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 dub 2010 18:55 

Přidal jsem další tři osůbky na plantáž :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 dub 2010 19:32 

Jiříku mám dotazy - fotky, co mám v galerce můžu vymazat s PC, nebo tam musí zůstat?? Pochopila jsem to tak, že se to nahrává na server, ale raději se ptám...
A můžu nějakým způsobem zjistit, kdo si prohlíží nebo prohlížel mojí galerku :roll:

Díky za odpovědi :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2630 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 176  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina