Ahoj všichni,
dnes jsem diky přečtení článku o užasném zhubnutí paní Jarky /v tině/našla i kontakt na bandingklub.No žasnu, jste super konečně lidičky co mě pochopí a nebudou mě brát jaku tu neschopnou,která pořád žere. Chtěla bych vás poprosit o radu, zda jsem vhodná pro tento zákrok.O bandáži už dlouho uvažuji,ale odradila mě od ní má ošetřující lékařka,že nejsem prý tak strašná a nemám to za potřebí.Jsem 38letá mamča od 3dětí miry 170cm/110kg.Od dětství jsem tlustá a celý dosavadní život zápasím s nadváhou.Vstávám i ulehám do postele každý den s myšlenkou,jak konečně vyhrát sama nad sebou a mou chutí na jídlo.Držela jsem různé diety,snědla metrák tabletek na hubnutí,navštěvovala jsem kurz STOB obezitě,nutila jsem se zvracet jídlo,ale mě by snad museli zadrátovat pusu.Jak já říkám já budu hubená,až rok po smrti,až to zem vytahne.Chodím 2x týdně do posilovny s heslem sice nezhubnu,ale i ta kila se musí udržovat.Před vánocema,když jsem pekla,tak mě váha utekla až na 117kg od doktorky na endokrinologii,kde se léčím po posledním porodu,který byl roku 2004, jsem dostala Lindaxu tabletky na hubnuti s komentářem ,že pokud nezhubnu, tak budu nemocná a brzo umřu a co děti.Do dnes mám 110kg a už zase mám ten pocit,že mě ty léky nepůsobí tak,jak na začátku nehubnu,ale ani nepřibírám a jak je přestanu jíst budu přibírat.Myslím si,že bandáž žaludku by vyřešila můj celoživotní problém a konečně bych se zbavila té černé celoživotní můry,ale nevím jestli jsem vhodný kandidát ,aby mě tuto operaci přez pojišťovnu provedli.Taky se ještě operace bojím,protože nevím do čeho se ženu a děsí mě ten vývod,kterým se upravuje utahnutí žaludku.To máte stále něco pod kůží není to nepříjemné,nebolíto.Léta mě utíkají a tělo trpí,tak mě prosím poradte budu moc ráda.Všechny srdečně zdravím Boba