Ahojky lidičky.Tady Jarka-předsedkyně banding klubu.
Chtěla bych Vám oznámit, že jsem ve spolupráci s MUDr.Čiernym, kterého už všichni určitě znáte, domluvila s profesorem Brychtou na 14.4.2007 asi na 10.00hod. v Úrazové nemocnici v Brně, setkání.Pan profesor se zabývá rekonstrukční chirurgií-plastikou a bude nám vykládat o možnostech plastických operací po našem úspěšném zhubnutí.Jeho vyprávění bude obohaceno i promítáním a určitě to bude pro nás zajímavé.Hlavně nám ženským, kterým po úspěšném zhubnutí vadí převislá kůže, která zákonitě potom otravuje život a je, aspoň podle mě, z estetického hlediska nepřijatelná a těžko se potom z touto kosmetickou vadou vyrovnáváme.Ano, zhubnutí je jedna věc, ale potom Vás to žene dál a chcete i hezky vypadat celkově. Já sama, jak jsem již psala, jsem zhubla 65kg a rozhodně toho bylo na mě moc, co tam nemělo co dělat. Radost ze zhubnutí byla obrovská, sebevědomí značně stouplo, ale co dál? Podařil se mi kontakt s tímto úžasným panem profesorem, který se začal o nás, takto vypadající, zajímat a chce nám pomoci v další cestě. Takže pokud budete chtít více vědět o možnostech dalších kroků, které můžete podstoupit, tak se za námi ve shora uvedený den a hodinu dostavte.Všichni budou vítání a povídání bude určitě zajímavé.Pokud by Vás zajímal můj osud a úspěch, který jsem dosáhla, tak v zítřejším vydání časopisu "TINA" je se mnou rozhovor na dané téma.Není to skutečně žádná koláž ani výmysl, ale holá skutečnost a moje radost, o kterou se s Vámi ráda podělím při případném setkání.I podpora slova a skutečnosti vidět na vlastní oči možnosti, která se nám nabízí, dodá člověku, který přistupuje k uváděné možnosti operativního zákroku-bandáži žaludku s nedůvěrou, vnese světlo a přesvědčení, že pokud už selhala všecha ostatní úsilí, tak toto je ta nejschůdnější a reálná cesta k vysněnému cíli.
Vaše Jarka
|