fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 26 lis 2024 04:36

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6971 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 465  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 úno 2007 18:45 

qwys,neboj taky se dočkáš .Do té poloviny cestičky mě to šlo docela pěkně ale ta druhá polovina asi bude o hodně těžší ale to nevadí já to dokážu nevím sice za jakou dobu ale zvládnu to :P :twisted: :!: :!:

14.03.2009 abdominoplastika s přešitím pupíka
27.10.2009 redukce - záda
26.10.2010 redukce- ruce
4.10.2011 redukce vnitřních stehen

Předmět příspěvku: Podávám hlášení
PříspěvekNapsal: 08 úno 2007 19:25 

Tak jsem dnes byla na kontrole v ISCARE, u MUDr.Owen,moc fajn internistka. Váha mi od poslední kontroly díky vánočnímu cukroví a majónezovým salátům neklesla, ba jsem 40dkg nabrala, tak na mě vztyčila prst a varovala, i když se moc nasmála, když jsem jí líčila, s jakým potěšením jsem se ládovala a čím jsem si to zdůvodnila.Budu si do další kontroly 28.3. muset psát jídelníček-spotřebníček, snad mě to zarazí, taky jsem objednána k MUDr.Melechovskému na konzultaci o případném doplnění bandáže.Takže - opravdu si Vás hlídají po celou dobu od operace, mají zájem na řešení problémů a mají i pochopení pro občasné selhání, pokud ho i Vy berete jako selhání a chcete pokračovat dále v boji s obezitou. Jsem ráda, že to mám za sebou a snad do března udělám radost nejen doktorům, ale i sobě a něco zhubnu. Tak papa všem a mějte krásný den. :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 úno 2007 10:34 

Ahojky sic nejsem po bandáži ale po Sleeve Gastrectomyi (žaludeční tribice)ale je to také o to že chci ta svá kila dolu.A jsem mlada je mi 23 tak jsme s doc.MUDr Kasalickým zvolili toto.Jsem deset 14 dní po operaci a mám 8 kg dole to je super zatím jsem na vývarech a musím říc že jsem se bála toho že budu mít chutě první den doma tomu taky bylo ale ted už je to fajn už si ty vývary fakt vychutnávam :D Terka

Předmět příspěvku: Ahojky
PříspěvekNapsal: 13 úno 2007 11:41 

Ahojky lidičky.Tady Jarka-předsedkyně banding klubu.
Chtěla bych Vám oznámit, že jsem ve spolupráci s MUDr.Čiernym, kterého už všichni určitě znáte, domluvila s profesorem Brychtou na 14.4.2007 asi na 10.00hod. v Úrazové nemocnici v Brně, setkání.Pan profesor se zabývá rekonstrukční chirurgií-plastikou a bude nám vykládat o možnostech plastických operací po našem úspěšném zhubnutí.Jeho vyprávění bude obohaceno i promítáním a určitě to bude pro nás zajímavé.Hlavně nám ženským, kterým po úspěšném zhubnutí vadí převislá kůže, která zákonitě potom otravuje život a je, aspoň podle mě, z estetického hlediska nepřijatelná a těžko se potom z touto kosmetickou vadou vyrovnáváme.Ano, zhubnutí je jedna věc, ale potom Vás to žene dál a chcete i hezky vypadat celkově. Já sama, jak jsem již psala, jsem zhubla 65kg a rozhodně toho bylo na mě moc, co tam nemělo co dělat. Radost ze zhubnutí byla obrovská, sebevědomí značně stouplo, ale co dál? Podařil se mi kontakt s tímto úžasným panem profesorem, který se začal o nás, takto vypadající, zajímat a chce nám pomoci v další cestě. Takže pokud budete chtít více vědět o možnostech dalších kroků, které můžete podstoupit, tak se za námi ve shora uvedený den a hodinu dostavte.Všichni budou vítání a povídání bude určitě zajímavé.Pokud by Vás zajímal můj osud a úspěch, který jsem dosáhla, tak v zítřejším vydání časopisu "TINA" je se mnou rozhovor na dané téma.Není to skutečně žádná koláž ani výmysl, ale holá skutečnost a moje radost, o kterou se s Vámi ráda podělím při případném setkání.I podpora slova a skutečnosti vidět na vlastní oči možnosti, která se nám nabízí, dodá člověku, který přistupuje k uváděné možnosti operativního zákroku-bandáži žaludku s nedůvěrou, vnese světlo a přesvědčení, že pokud už selhala všecha ostatní úsilí, tak toto je ta nejschůdnější a reálná cesta k vysněnému cíli.
Vaše Jarka

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 úno 2007 15:02 

qwys píše:
Ahoj Esmi, muzes mi prosim popsat, co to je, to co jsi podstoupila? Letos mi taky bude 23, oni to berou takhle podle veku? :lol:

Tady to máš. Vypadá to trošku drasticky. :?

Naposledy upravil Janelita dne 13 úno 2007 16:28, celkově upraveno 2

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 úno 2007 15:06 

odkaz asi vypadl
www.bandingklub.cz/tubulizace-zaludku.phtml
A neeee já ho janelito neviděla :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 úno 2007 15:14 

TRIXL KLIKNI NA SLUVKY TAKY TED JSEM TO CETLA V PRISPEVKU OD JANALITY

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 úno 2007 15:29 

jj já si toho hned nevšimla, možná by bylo ještě dobré takhle udělaný odkaz ohraničit B kvůli těm co hůř vidí :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 úno 2007 16:26 

trixl píše:
jj já si toho hned nevšimla, možná by bylo ještě dobré takhle udělaný odkaz ohraničit B kvůli těm co hůř vidí :)

Dobře, beru na vědomí a příště budu volit nápadnější výrazové prostředky. :) A dokonce jsem Ti to vybarvila.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 úno 2007 17:31 

:lol: joooo tak to je přesně ono, to nepřehlídnu ani unavená a bez brýlí.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 úno 2007 08:49 

Esmi, mohla by jsi nám prosím k té tubulizaci žaludku napsat více? Chápu, že je to vlastně zcela zmenšený a oříznutý žaludek.. Ale jak jste se k tomu s doktorem dostali, že místo bandáže Ti nabídl toto.. Akorát mě by vadilo, že to není regulovatelné, takže bych měla strach, že bych časem nepociťovala dostatečné zasycení a jedla o malinko více.. a za pár dnů zase o trošku víc... a žaludek by se roztáhnul nazpět.. Ty jsi po operaci krátce, máš krásný úbytek váhy - ale jsem zvědavá, co bude dál... za 1/2 roku, za rok.. Probírali jste i toto s doktorem? Co pak, když nebudeš mít pocit sytosti? Díky za odpověď a hodně štěstí...
A krásného Valentýna všem !!!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 úno 2007 13:14 

Ahoj Zelenoočko
no není to regulovatelné ale ještě trochu se ten žaludek roztáhne nechali ho valký jen tak aby se tam věšla ta sonda jak jí polikáš.On mi nabídl to i to a jak sme tak to probírali došli jsme k tomu že mě čekají děti tak že pro mě bude lepší toto.
Ono tě to nepustí stejně jako kroužek jakmile se najíš více jde to ven jako u kroužku ao už se ten žaludek neroztáhne do té míry jako mormální žaludek.
Tady jde hlavně o to že ti odstrní ten žaludek ve kterém se vytvářeejí jaké si hormony hladu takže já ted nepoctuji vůbec hlad.Ale víc by ti o tom asi řekl odborník.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 úno 2007 18:15 

Ahoj Jarko. Tinu jsem běžela koupit hned ráno a musím ti předevšemi říct, že jsi úplně úžasná! To co jsi dokázala je opravdu neskutečné a je z tebe opravdu nádherná ženská. Gratuluji k velikému úspěchu a u tebe již jisté, že si tu váhu udržíš. Ty fotky mě ohromily i mého manžela a mamku a myslím, že celý národ, který Tinu čte. Jen je škoda, že jako předsedkyně bandingklubu se s námi tady skoro vůbec nebavíš. Protože tvoje zkušenosti (jako je složení jídelníčku po bandu, jaký pohyb a tak), by byly pro nás všechny obrovským přínosem. Já bych je přímo hltala. Já mám před sebou teprve kolečko, takže do bandáže daleko, ale moc by mě všechny tvoje rady zajímali. Dosáhnout tvého váhového úbytku se mi zdá naprosto jedinečné. Jo, taky musím pochválit pana dr. Čierného, tomu to v novinách taky moc slušelo. Takže Jarko, jestli tě můžu za náś všechny prosit, předej nám něco z tvých zkušeností. A ještě jednou moc gratuluju.

Obrázek
[/url]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 úno 2007 20:34 

Ahoj ELeno!
Pochopila jsem to dobře,že někdo je v Tině vyfocen a rozhovor?
Tak si teda zítra kupuji ten časopis!Díky a měj se! :P Pa Míša

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 úno 2007 21:09 

V té Tině je článek s předsedkyní banding klubu.Fotky tam jsou úžasné a mluví za své,ale chybí mi trošku více nějaká hloubka toho článku.Ale to bude asi spíše problém Tiny jako takové.Ty články tam bývají jen takové nakopávací,lechtací,ale né hodně informativní.Ale už jen pro ty fotky to stojí za to.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6971 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 465  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina