Já jsem toho o sobě moc nenapsala, takže: je mi 42let, mám tři děti-23let synátor, 18let dcera a 4,5let malý ďáblík-prý také jinak dcera. Měřím 164cm, od 27let jsem po zánětu štítné žlázy začala nabírat,ze svých 58kg na 72kg. Po změně lékaře mi konečně řekli, co se děje a léčím se na endokrinologii. Po posledním porodu se přidal vysoký tlak a zavodňování těla, váha stoupala tak, že jsem přestala zvládat nejen sport, ale i běžný život-procházky s dcerou atd.Silně oteklé nohy jsem obouvala do bot o 4 čísla větších, nákup oblečení byl pro mě utrpením, nic jsem na sebe nesehnala, snad jen legíny a XXL trika.O psychice už asi nemá cenu psát, byla jsem na dně.Syn mi přes internet sehnal kontakt na ISCARE a od té doby jsem dostala naději na zlepšení.Každý, kdo si prošel různá vyšetření v nemocnicích mi dá za pravdu, jak bylo ponižující, když vám všude na vše řekli, že máte především zhubnout-na orothopedii,na interně,i u psychiatra.Návštěvy soukromé obezitoložky mě stály jen další čas, peníze a ponížení,výsledek nulový.Má první návštěva v Praze v ISCARE byl prostě zázrak-od příjemného prostředí, přes jednání všech až k pochopení mé situace a nabídnutému řešení. Jen lituji, že jsem o této možnosti nevěděla dříve, mohla jsem si svou poslední mateřskou dovolenou pořádně vychutnat už jako mobilní matka a né bečka pohyhu téměř neschopná.Dnes jsem ráda, že jsem na tom tak, jak jsem, jen nechci zklamat doktory a přestat dále hubnout, ještě pořád mám obezitu, i když už jsem se ze 3.stupně dostala na 1.Našla jsem si práci, kvůli malé dceři jen na zkrácený úvazek 6h denně, ale je to záhul, jsem od rána na nohou, prodávám v jedné samoobsluze, buď jsem za pultem a krájím salámy, nebo stojím za kasou a ve volném čase doplňuji svěřené regály.Pak sprint do školky pro malou a domácí kolotoč neplacených aktivit. I to mi pomáhá, že se postava upravuje. Začala jsem zase hrát fotbal, v ženském týmu jsem brankářka, ale přiznám se, že už mi to nejde tak, jako dříve, taky jsem poatrnější, nechci se zranit kvůli práci i rodině. Tak jsem o sobě napsala vše, snad jsem vás moc nenudila.
|