Babuu25:
Měla jsem z bandáž z Iscare v roce 2009. To se ještě stále psalo jen o bandáži, nikdo moc neznal jiné operace, Iscare v té době byl ve všech časopisech a novinách, Frieda, který v té době byl ještě na této klinice citovali a vynášeli do nebes, za pomoc obézním, všichni a všude. BOHUŽEL - PODLEHA JSEM mediální masáži, do Iscare vyrazila a nechala si udělat bandáž, na kterou mi všichni pěli ódy. Při příjmu - super, při konzultacích - super, operace - super, ale druhý den po operaci mě propustili i přes obrovské bolesti
skoro nic mi neřekli a byla jsem odkázána sama na sebe
Bolelo mě to 14 dní jako čert, prý je to obvyklé, bylo mi řečeno...
A hubla jsem.. dala jsem dolů 16 kg za první tři měsíce, kdy jsem byla více či méně na tekuté a kašovité. Pak se váha zastavila a při přechodu na běžnou stravu šla nahoru. Nakonec se dostavilo časté zvracení, bolesti žaludku, nevolnosti, křeče... neustále doplňování a odpouštění bandáže
Noa výsledek? Úplně jsem přestala cítit pocit sytosti a mohla jsem jíst stejně jako před bandáží.
Jela jsem tudíž za dr. Vraným do Jablonce, ten mi udělal bypass, jsem spokojená a v pohodě.
Za mě ti radím - Iscare asi NEEE.... A BANDÁŽ UŽ VŮBEC NEEEEE!!!
Zkus to zvážit, pročti si to tady, ale bandáž už je dávno překonána, většinou dělá potíže, nehubne se po ní dlouhodobě a koleduješ si o další zbytečnou reoperaci.
Držím palce.
18.2.2014 bandáž pro obtíže odstraněna, Jablonec n.N.
23.5.2014 R-Y bypass prim. Vraný, Jablonec n.N
a uvidíme.....