Minulý týden ve středu 23.3 2016 jsem měla nástup do Ov Vítkovice , po mém opožděném příjezdu do nemocnice jsem se přihlásila na ARO, čekala na příjem na chirurgii. Na pokoj jsem se dostala kolem poledne, měla jsem na pokoji dvě paní, jedna šla na operaci s kýlema a druhá se strumou, oběd jsem nedostala, ale to mi nevadilo.Navečer jsme si zašly do automatu na kafčo a poslední cigárko před dnem D
Čtvrtek.....den D......já měla jít na řadu kolem poledne.....přijeli si pro mě 12.30 hodin, v jednu jsem měla jít na řadu. Přišel za mnou můj operující......MuDr. Bolek, tak jsme prohodili spolu nějaké to slovíčko....zasmáli jsme se, prej dejte mi hoďku a bude.....
14.45 hodin mě dovezli na Jip ( to mi řekli jiní, opravdu jsem nebyla schopna sledovat čas a podobně ), byla jsem ráda, že žiju.
Pátek ráno na Jip....ranní hygiena, vytáhli mi drén a cévku, pak přišla paní doktor a napsala mi překlad na normální pokoj. Ten den jsem měla dietu BS1....popíjení hořkého čaje...pohodka.....
Sobota.......BS3........čaj, bílá káva.
Neděle.......BS5........vývar se šlehaným bílkem.....zvládla jsem, dále čaj.
Pondělí ......BS7 .......veka, gervais...zvládnuto, vizita....pustíme vás domů....juchů.....myslela jsem, že budu čekat dlouho na sanitku a ups.....během 10 minut jsem jela směr Krnov.
Jsem doma, šťastná, že to mám za sebou, odpočívám, papám dle pokynů, včera jsem byla vytahovat stehy....ještě mi tam něco nechali, aby se mi to nerozjelo.
První konzultaci v OV Vítkovice jsem měla 30.6. 2015 u MuDr. Bolka....domluva sleeve resekce žaludku, pak jsem dojížděla do nutriční poradny, dostala papíry na kolečko, myslela jsem, že když vyřídím co nejrychleji, tak termín bude brzo, měla jsem smůlu v tom, že Revírní bratrská pojišťovna pozastavila operace, povolovala jen akutky, takže až těsně před vánocema mi volali, že termín mám na 24.3. 2016, ten den jsem byla šťastná, ale pak jsem si říkala, že to je ještě moc dlouho.....ale......uteklo to jak voda .
18. 7. 2016 aktuální váha 105,3 kg
03.09.2016 aktuální váha 101,3 kg
10.09.2016 aktuální váha 99 kg
29.11.2016 kontrola v Ov Vítkovice.....váha 95,8 kg
http://www.tickerfactory.com/weight-loss/wUjVHc7/