Zítra od operace 3týdny... - 9kg. mezi tím 5 dnů stojka a teď cyklus, doufám, že jsou nenávratně pryč časy, kdy jsem před cyklem přibrala i 3kg...údajně voda, ale pak mě opustilo jen kilo... a váha postupně vzrůstala.
Cítím se skvěle a asi i skvěle vypadám...mnoho známých vidí, že jsem odpuchlá a kdybych neukázala jizvičky, ani by nevěřili ,jaký zákrok mám za sebou
Piji super... a jídlo také žádný problém. Včera jsem si zašla i na oběd, nepříjemné bylo, že se pak na mě šel podívat postupně celý obsluhující personál...kuchaře nevyjímaje
, dala jsem si noky s liškami a parmezánem/ snědla jsem jich 6ks/, ale na té porci to vypadalo, že jsem nesnědla nic. Číšnice se ptala jestli nechutná.... číšník kde je problém... když jsem si nechala jídlo zabalit, snažila jsem se vysvětlit, důvod mého minimalistického jedení a bylo vidět, že se všem znatelně ulevilo
Přidám jeden receptík, který mi moc chutná, je zdravý a osvěžující...nepalí po něm žáha
1ks manga a 1ks avokáda- obojí hodně zralé, mango oloupat a nakrájet na malé kousíčky, avokádo oloupat a vydlabat a přidat k mangu, rozmixovat do hladka. Díky avokádu má sklon tento mix rychle oxidovat, takže je možné zakápnout citronem/limetkou a nebo rychle sníst- možno také zamrazit. U nás nic nemá šanci zoxidovat, zakápnu javorovým sirupem a je to hned pryč