Moji mílí přátelé,
promiňte mi to osobní oslovení, ale už tady žiji s Vámi hezkou dobu a prožívám s Vámi Vaše úspěchy i když né vždy jsem vidět.
Slíbila jsem, že o sobě dám vědět... jak už jsem jinde psala jsem ZBLOUDILEC.... zabloudila jsem na své cestě za štíhlostí už dávno.... a to jsem po tubu /2010/ no a dnes stejná váha jako před operací. Odhodlala jsem se "vylézt" a jít se prásknout... a víte co... na konzultaci u MUDr. jsem se cítila jako...pardón.... prase a i on na mě tak koukal. Situace se změnila po RTG kdy se prokázalo, že žaludek mám skoro jako po operaci. To už byl doktor trochu milejší...na mou otázku co se stalo, řekl, že na mě to asi nefunguje. Závěr: 6měsíců hubnout s obezi, projít celé kolečko vyšetření a v listopadu kontrola a uvidíme. Nemám nic proti tomu, ale kdybych uměla zhubnout tak jsem dávno štíhlá jak protek.
No nic.... na Vaše rady jsem dnes volala MUDr. Vranému.....bože bála jsem se... a on....už po tel. byl strašně milý, ani tomu nechci věřit, objednal mě na 26.7.2016 a ještě se pomalu omlouval, že je to dlouho.... Moc Vám děkuji..... Hned mi řekl nějaké řešení...no koukám jako blázen... Doufám, že osobní návštěva bude ještě lepší. No trochu se bojím, stydím atd... ale když jsem přežila tu první návštěvu kdy se na mě mračili....tak snad už to bude jen lepší. Ještě jednou děkuji tady Vám všem. Asi už vím, proč pražské nemocnice se tady moc neobjevují. Budu moc ráda pokud mě podpoříte a napíšete mi své zkušenosti. Čeká mě bypass a zjistila jsem, že není jen jeden druh, mohli byste mě prosím s variantama obeznámit? Budu moc ráda a budu se na Vaše odpovědi těšit.
A znovu apeluji na podobné zabloudilce, kteří se ještě schovávají, aby to začali řešit, vždy se způsob najde.
Tak hurá do boje a na konci BUDU štíhlá kočka
Jó a Gábo...koukám, že jdeš 22.7. na opku tak pokud ještě budeš v nemocnici a buděš chtít můžeme se vidět.