Katio, gyndu v Jablonci chtějí u žen v reproduktivním věku, hlavně cytologii, chce to pořádně číst papíry, co máš z nemocnice. Mě o gyndě také neříkal, přečetla jsem si to v papírech i to, co si mám vzít s sebou do nemocncie, jaké léky a jak dlouho před opkou je vysadit.
Jestli dobře chápu, nástup máš den před operací v úterý? Jestli ano, jez normálně do pondělí do půlnoci, od půlnoci jen vodu. V den nástupu ti budou ráno, či dopoledne brát krev, poslední odběry. Pak tě sestra ubytuje na pokoji a pokud se to stihne do oběda, dají ti oběd v jídelně. Po obědě za tebou přijde primář ( pokud tě bude on operovat) na poslední konzultaci před operací, kde ti podrobně vysvětlí zákrok, který ti provede.
Pak máš volnost do 21 hodin. Já jsem chodila ven na kouřovku, kávičku, jídlo sem si v bufetu nekupovala, protože mi dali najíst, dostaneš i lehčí večeři, v bufáči sem si koupila láhev vody Rajec .
Naposled by jsi měla jíst v úterý do půlnoci a pak už ani pít, musíš být úplně na lačno!!!
Večer před opkou ti dají prášek na spaní a i tě trošku zklidní, to samé brzo ráno v den opky ti dají menší oblbovák, sestry připraví na operaci a pokud půjdeš na řadu hned ráno, dají ti i kanylu, zafačují nohy.
Wifi v Jablonci je free a zadarmo, ale tak pomalá a mizerná, že sem měla s sebou svojí.
Jak je to s úložným prostorem na standartu nevím, ale určitě tam na třílůžáku mají skříně a každý pokoj i standar svojí koupelnu s wc. Já na nadstandartu měla celou pro sebe, noční stolek a lednici
Vem si s sebou určitě toalet papír, vlhčené ubrousky, špunty do uší proti chrápajícím spolupacoškám, župan, kalhotky, podprdu bez kostic, spíš nějakou volnější, aby tě netlačila do stehů a volnější tepláky, něco na spaní, já spala v tričku a kalhotkách, župan. Šperky nech doma, s sebou si vem jen doklady a menší obnos peněz, neručí tam za ztrátu.
Pomě nechtěli před operací abych zhubla, ale dala jsem 10 kg kvůli sobě.
Na vyndání stehů a kontroly co 3 měsíce tě bude primář chtít vidět, bude ti dělat odběry krve. Možná se s ním domluvíš, zda by si na odběry mohla chodit v bydlišti a jemu je posílat poštou, či emailem v příloze, ale já tam jezdím osobně, ono je to i výhodné pro případné plastiky, co budou po zhubnutí následovat. Má pacientky, co mu dlabou na odběry, nejezdí na kontroly a pak jen přijedou škemrat o plastiku zdarma, nebo na reopku, když se nedaří hubnout. Prostě v Jablonci se vyplatí být ukázněný pacient, kor u primáře, který dokáže plastiku protlačit na pojišťovnu
2.11. 2017 Abdominoplastika opět Jablonec a Mišák
5.6. 2018 modelace prsů, Brno MUDr Adlerová