ahoj kataríno,
možná je to tím, že kafemlýnky jsou sponzorované jistou klinikou a zde se scházejí lidé operovaní z celé republiky a nemažeme si tu med kolem pusinek, jak je bandáž super, jak se všem daří. Byla jsem chvilku jejich členkou na fb a stačilo mi to. Jejich nej hvězda, co za půl roku dala dolů s bandáží sotva 18 kg, je tam za boha no a když sem napsala svůj úbytek za dva měsíce 26 kg ( v létě) i s popisem, kde jsem byla operovaná a druh opky, byl oheň na střeše
.
Někteří jejich členové se mě ptali po tají ve SZ, co to je za operaci, jak se jim nedaří s bandáží, ale báli se to tam napsat veřejně, druzí mi ve SZ vyhrožovali, že špiním kliniku byť sem o ní nepsala, jen to, že pokud někdo potřebuje sundat hodně kil, bandáž je na nic a po letech velmi problémová. Ti, kteří se tam nebáli ozvat, že se jim nedaří, jídlo se jim vrací, byli ihned umlčení s argumentem, že se přežírají, hodně dýchají, málo dýchají, špatně leží, nebo stojí a jiné chujoviny
Já jsem před operací v Jablonci byla na konzultaci v Iscare, kde by mi udělali právě jen bandáž. Přistup paní doktorky byl velmi milí a vstřícný, ale jen do té doby, než sem jí řekla, že chci pouze bypass. Její chování se změnilo, byla odtažitá, o bypassu mi vyprávěla hrůzostrašné příběhy, kde trošku labilnější člověk musel nabít dojmu, že se max jeden pacient ze sta vůbec probudí z narkozy. Proto sem práskla dveřmi a hurá za jedním z nejlepších chirurgů na bariatrii do Jablonce
. Spousta pacientů ob a iscare jezdí na reoperace právě do Jablonce, kde napravují jejich chyby.
Jinak mi jsou kafemlýnky a drobci naprosto ukradení, je mi líto pouze jejich pacientů, které mají tyto dvě soukromé kliniky za dojné krávy
2.11. 2017 Abdominoplastika opět Jablonec a Mišák
5.6. 2018 modelace prsů, Brno MUDr Adlerová