Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o pár rad. V dubnu jedu do Turnova na konzultaci a nevím co mě čeká. Mám BMI 35,2 cukrovku na PAD, vyšší tlak, arthrozu páteře a nějakých kloubů, věk 42 let. Za poslední roky jsem přišla o dělohu, jeden vaječník s vejcovodem a část nadledviny, nezhoubné nádory, prasklé cysty. Zhubnout jsem se pokoušela několikrát poradny a kurzy: stob, svět zdraví a prášky: adipex a meridia, efekt různý vždy jsem zhubla, ale jakmile mi skončila pomocná berlička vše zpátky a něco k tomu A proto vás chci poprosit o radu, neb jste si tím většina už prošla: 1) Na co se mám připravit a jak to probíhá u lékaře na konzultaci, byla bych ráda, kdyby se mi ozval někdo kdo byl v Turnově 2) Za jak dlouho v průměru se člověk dostane od konzultace na operaci 3) Co má volba nemocnice je to OK, první volba byla OBka, ale rozhodla jsem se dle místních diskuzí, že radši ne- e, jeden pán z vedlejší vesnice byl nedávno v Praze a po 14 dnech se vracel s krvácením do břicha, 4) Na co nepřistupovat s čím jsou problémy, četla jsem zde různé diskuze a opravdu bych přivítala radu pro jakou operaci se v případě schválení rozhodnout: Vážím 110kg na 176 cm výšky, potřebuji dát dolů okolo 40kg. (zdravotní důvody), můj velký problém je hlad, roky jsem pracovala v nepřetržitém provozu a zkrátka jsem, celý den či noc skoro nejedla a po návratu domů jsem vybílila lednici, spíž. Prostě jsem se nacpala k prasknutí, myslím si, že jsem si pěkně roztáhla žaludek, protože mi teď běžné porce jídla nestačí Děkuji dopředu všem těm kdo mi odpoví, vzhledem k tomu, že v mém okolí, nikdo na podobné operaci nebyl, tak nevím do čeho případně půjdu a rad typu: ,,V čem je problém prostě nejez, a musíš mít pevnou vůli" už mám vážně tak akorát plné zuby.
_________________ TUBU 13. 7. v Turnově[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wN0a5lT/] 13. 7. 16 109,5 kg den D Operace 13. 8. 16 96,4 kg 13. 5. 17 72,5 kg 13. 6. 17 70,8 kg
|