Kačko,
relativně málo – to jsem myslela jako ve srovnání s těmi, kteří shodili 50, 60 a víc a né za rok. Jinak je to samozřejmě hodně a jsem za to nesmírně šťastná a vděčná.
Co se týká stravování, nejsem si jistá, jestli by si měl ze mě vzít někdo příklad, ale když se ptáš, tak ti odpovím
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Striktní a drsnější režim má podle mého v Mostištích svoje opodstatnění, udržet žaludek co nejdéle stažený na minimum. Tzn. v nemocnici jen piješ, měsíc taky jen čaj nebo vývary a pak kašovitá, opět nejlépe, co vydržíš. Pak jsem postupně dávala malinkaté porce 5 – 6 x denně, začla jsem 30 ml, postupně 50 ml … Stejně se mi často stávalo, že jsem to přehnala a bylo mi zle. Nakonec jsem přišla na jednoduchý způsob měření porcí - naučila jsem se jíst 3 sousta každé 2 hodiny, rozkousat 20,30x. Teď jím 3-4 sousta, čehokoliv, tj i jogurtů.. Hlad necítím. Tím jsem asi dosáhla toho, že se mi žaludek nevytáhnul.
Jím na co mám chuť, ale je to jiný než dřív. Vybíráš si prostě to nejlepší, takže automaticky jíš zdravěji. Ale klidně si dám občas i kousek čokolády, dortu, chleba se sádlem:D - fakt čehokoliv, ale zase - kousnu 3x a dost.
Mělo by se vypít 30ml na 1 kg váhy, snažím se aspoň 1,5l, dlouho jsem nemohla pozřít čistou vodu, ale pak jsem si koupila filtrační konvici (a to máme vlastní studnu s kvalitní vodou, přesto jsem tam cítila pachuť – citlivost chutí je teď intenzivnější.. a filtr to vezme) a jde to, na pleť a kůži je čistá voda nej..
Pravidelně cvičit jsem začla v září a cvičím cca 1,5h denně, 2x d. sestavu takové spešl jógy (aktivuje hormony, vaječníky, štítnou žlázu, zkrátky celý metabolizmus), už jsem se o ní zmiňovala, pak posiluju hlavně břicho, zadek, ruce, ramena, záda. Zatím doma, vybavení 3kg činky a koberec.
Vlasy padají, i když teď bych řekla, že se to trochu zmírnilo. Je možné, že je za tím i ta joga, na vlasy má prý taky dobrý vliv. To padání ale asi nebylo tak strašné, protože mám v současnosti nejdelší vlasy, co jsem kdy měla.
Mažu vším a pořád
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Nic speciálního, hodně kupuju v DM ty levnější, třeba s kakaovým máslem, střídám, spotřebu mám velikou..
Koukám, že jsem se rozepsala, ale třeba to tobě nebo někomu pomůže, tak jako mně pomohly zkušenosti, které jsem tady na fóru hltala
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)