ja take chci bandaz, nechci si nechat udelat ze zaludku strevo. ono by asi omezeni grelinu udelalo dobrotu, na druhou stranu ze ze stejneho hormonu tvori protichudny obestatin. co objevili tedka nedavno, co objevi priste? podle me, nechat si vyjmout cast zdraveho organu, je risk. s bandazi je problem, ze se lidi preziraji..
opravdu, me uz to nebavi, 20 let hubnu, s vahou bojuju od narozeni, asi 4 x jsem sama od sebe zhubla pres 30 kg, pokazde jsem to nabrala zpet, od ledna 2014 jsem tvrde drela, do ledna 2015 jsem zhubla 30 kg, poctive, bez snizenych kalorii, cvicenim... behem cerna - cervence 2015 jsem mela deset kilo nahore, jen proto, ze zacaly zkousky, ja jedla piracetam a vecer pila energitaky, abych nepadla. tedka od zacatku ledna mam 10 kilo nahore, zkousky a nekonci to a jeste dlouho nebude... bmi se mi blizi ke 40 a me uz to nebavi, jsme moc mlada na to, abych chodila ve vaku a odpirala si seberealizaci. Od te bandaze si slibuju novy start, zhubnu, snad na me nikde nic nebude viset, jsem vyzrana rovnomerne.. vahu si budu drzet a pokud se nebudu prezirat, coz ani tedka nedelam, jen jim moc casto a asi ne uplne dietne...
(uz me to nebavi.. vlastne pres zkouskove zeru jen cukr...) , tak mi vaha zustane a bude to ok... co mam nacteno a co mi rikali doma, tak pokud je bandaz od zacatku tam, kde ma byt a clovek to nepokousi, tak je to trvale.