gaba - nebyla jsi u Hlavatého?
ellvi - fakt žádné takové info nechce? a co tam se mnou bude takovou dobu dělat?
někdo z vás tu psal, že 20 minut tam budu určitě, tak jsem myslela, že se bude probírat stravování, nemoce a tak. jako ten základ jsem se mu snažila sepsat už v prvním mailu, ale taky jsem mu řekla, že v ruce nemám žádný papír a že si tedy vyšetření oběhnu, než se k němu objednám a on řekl, že když už jsem to jednou absolvovala, nevidí důvod chodit znova. ale nějaké info potřebovat bude, ne? přece mu nebude stačit si mě převážit. nebo ano?
to jsem z toho jelen, že každý vyžaduje něco jiného
ale řeknu ti, to je tedy chování...
tak teďkon už mě čekací doba netrápí. spíš jde o to, že rodina začíná uvažovat o dovolené a pokud bych nešla do konce školního roku, hrozí, že mi pak nebude mít kdo hlídat. na druhou stranu o prázdninách by to mamce ušetřilo ježdění pro malého do školy, tak nevím, co je lepší. a taky je to asi třeba plánovat s ohledem na menstruaci, co?
NH21 - jé, ty čekáš miminko, to je krásné. já bych taky těhulila, až bych brečela, ale podmínky pro další dráčky teď nejsou no... už víte, co budete mít? jasně, dítě, ale myslím jestli jste si nechali říct pohlaví
někteří lidi jsou totiž na tuhle otázku alergičtí, tak snad to moje vyzvídání nevezmeš špatně