gaba - jé, taky se mi po x týdnech podařilo dohodnout konzultaci, ale jedu tam v úterý 26.1.
já mám právě po plikaci na OBK, ale totálně bez účinku. při tekuté a stejně o hladu, kdy jsem jen počítala čas do dalšího jídla a oblbovala se vodou, šlo dolu 10 kilo. pak se to seklo a jakmile jsem najela na tuhou, zase jsem šla nahoru. a to jsem cvičila, snažila se pít... to mi akorát vynadali, že přibírám svaly, což nechápu, jak je při aerobním cvičení možné, neposilovala jsem a že si mám do každé porce klepnout vajíčko. rada nad zlato. ale aby třeba udělali rtg, to je nenapadlo. pak pro rodinné starosti jsem neměla čas se věnovat sama sobě, takže na další konzultaci jsem se nedostala a pak jsem otěhotněla. pár měsíců po porodu už to bylo klidnější, jenže jsem zjistila, že jsem schopna sníst běžnou porci jako ostatní v rodině, tak jsem najela na dietu a cvičení, ale hlad mě prostě zlomil. přesto jsem cvičila dál, styděla jsem se, že to všem funguje, jenom mně ne, ale oddělala jsem si koleno a bylo po cvičení. dodnes, jakmile třeba sedím s děckama na zemi nebo mám nohu na židli pod sebou a zvedám se, tak cítím bolest. takže jsem volala do Mostišť, že potřebuju pomoct, ale odmítli mě, že prasárny z OBK napravovat nebudou a že jsem klasický případ. pak mi holky tady začaly říkat totéž a já si pomalu přestala myslet, že jsem to nějak nevědomky přežrala, protože jak vidím, stává se to často. tak jsem to zkusila v Jablonci, ale jeden termín se nehodil mně, druhý panu primáři a pak už se mi ho nepodařilo uhnat, až doteď. takže na konci měsíce si konečně jedu pro pomoc. ale počáteční euforie mě pomalu přechází a já nějak začínám nervovat. jsem hrozný stydlín a jakmile mám jednat s někým novým, tak se jen třesu a koktám. a ještě když k tomu mám ukazovat tu svou figuru
je mi jasné, že bez toho to nejde a jsem rozhodnutá, pan primář byl do telefonu fajn, přesto, holky, které už to máte za sebou, mohly byste mě nějak uklidnit? je mi jasné, že je to individuální, ale je mi divné, že bych tam měla ject úplně bez ničeho. ptala jsem se, jestli před konzultací nemám jít alespoň na gastro a vzít to s sebou, ale prý nic nepotřebuji... na OBK po mně chtěli hafo věcí, jídelníček, rodinnou anamnézu, grafy přírůstků a úbytků, předchozí operace a užívání léků, atd. to fakt nepotřebuji? já jsem totiž hlava děravá a v rodině toho máme tolik, že si to ani nepamatuju. neměla bych si to všechno raději sepsat? jak to tam poprvé probíhá, budou si mě měřit, dostanu třeba žádanky na vyšetření nebo je to jen o "pokecu", z kterého vyhodnotí, zda mě oddoperují nebo ne? vůbec nemám představu, jak to u odpadlíků z jiných klinik probíhá... fakt by mě mrzelo, kdybych tam třeba jela zbytečně. i když do telefonu se pan doktor tvářil, jako že ta konzultace je jen nutný detail před operací, aby nedal termín někomu, koho nikdy neviděl. ale vzhledem k tomu, že do mě nevidí, tak se na to nechci moc upínat. tak kdyby se někomu chtělo poradit strašpytlíkovi, budu ráda.
a co jinak, jak trávíte víkend? a drží se u vás sníh?
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)