Denny,ja sama znam spousty holek po plikaci,jedna zhubla snad 6ukg,jsou takove co tech 30 a vic ani tuk,ale taky jich je opravdu hodne,co maji uz i reopku a to z ruznych duvodu- a to mluvim jen o nasi ostravske vetvicce..Pamatuju si devuchu,ktere delali jako jedne z uplne prvnich v CR plikaci,tehdy ji delalala je OB klinika v PZE,shodou okolnosti je z Ovy a dala prednost plikaci pred tubu..Bohuzel casem musela na reopku,tehdy to jeste neumeli a sili to blbym materialem..Jenze to je uz pekne davno a od te doby vyzkum a vubec bariatrie sla obrovsky dopredu..Podivet se na to realisticky-mas cca 113kg,jestli si dobre pamatuju,jsem tady pres mobil,nevim jak jsi vysoka,kazdopadne,pokum das dolu 30kg,bude to luxus,pokud 40,bude to super luxus,ne?Je dobre si priznat a uznat,ze ta kila jsme si nevypapal nikdo za rok,ikdyz ja jsem byla schopna za 2 m pribrat 25kg,ale ja jsem exot snad ve vsem
Denny,hodne to je o psychice,o tom,ze clovek musi prekopat sve vnitrni ja,nemuzes si myslet,ze po budes moct jist tak,jako doposud,fungovat to bude,ale jen kratce po,casem si ale telo zvykne a i z mala bude chtit ukladat,a to je u vsech typu operaci,ne jen u plikace.Ja mam nejradikalnejsi typ a pokud "prasim" mam i 4kg nahore.. Neber to jako nejaky utok na tebe,ale myslim,ze po tolika letech,co tady jsem a kolik holek a kluku jsem at tady nebo na FB poznala,i diky jejim zkusenostem,mam k tomu dost co rict..