Denny, jsem po operaci rok a půl, a zatím mě ani nenapadlo se pídit po plastice, byť by si ji mé břicho asi taky zasloužilo, pravda, jsem stará a spíš řeším, jestli podstupovat "zbytečnou" narkózu, když bych si tu zátěž mohla ušetřit na nějakou životně důležitou operaci, ona totiž každá narkóza je zátěž pro organismus
fakt je, že já na bariatrické operaci viděla především možnost upravit si cukrovku a vysoký tlak, být znovu aktivní a pohyblivější, taky mě hnal strach, abych nebyla v brzké době závislá na pomoci druhých, ten vzhledový efekt je už krásný bonus navíc, z vel. 54 na dnešních 42. Třeba mně se to břicho začíná stahovat "dovnitř" až teď ve druhém roce, ze začátku mi nejvíc hubly nohy a zadek, v pase mi cm ubývaly nejpomaleji, měla jsem takový schod na břiše, který se začíná zmenšovat až teď, ale samozřejmě je tam teď už scvrkávající se kůže. A co se mých nohou týče, tak ano, můžu nosit úzké džíny, ale v v plavkách to samozřejmě není žádná hitparáda. Je jasné, že mladá holka chce vypadat dobře a taky ty, které podstoupily operaci z vyšší váhy, třeba 130 kg a víc, mají mnohem větší nadbytek povolené kůže a pro ně je ta plastika opravdu nutná. Počkej si, jak bude tvé tělo reagovat na ztrátu kil, každá máme jiný typ postavy. Chce to čas a trpělivost, než se ti váha ustálí, bude to trvat, takže opravdu teď "stahuješ kalhoty, když brod je ještě daleko".
věk: 60 let, syn 30 let a dcera 25 let (bydlím s dcerou), nově jsme se přestěhovaly, proto tak dlouhá odmlka, neměla jsem 10 měsíců přístup na internet
spousta zvířat: 4 psi (dcera má chovatelskou stanici), nová kočička Julinka, 4 koně