fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 02 pro 2024 14:35

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6971 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 431, 432, 433, 434, 435, 436, 437 ... 465  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: PŘEDSTAVENÍ NOVÁČKŮ
PříspěvekNapsal: 23 čer 2015 17:58 

Nattyy

já mám trochu problémy s obíháním doktorů, jsem od UH. Hradiště a v nemocnici pracuje sestřenice a ta by to měla z první ruky a tím pádem i naši, kteří s touto operací moc nesouhlasí, mám v plánu jim to říct, až budu mí termín a vše bude domluveno a vyřízeno. Bohužel na naše špatně zapůsobil případ paní u které nedopadl baypass (nebo co to měla) dobře, ale na jejich obranu musím říct, že nemají přístup na internet, aby si vyhledali potřebné informace :roll:
Hlavní je že mám manžela, který mě plně podporuje :D

PříspěvekNapsal: 23 čer 2015 19:55 

nattyy. ale ty přece nemusíš chodit v Hradišti do nemocnice, pokud není v Hradišti obezitolog, tak by ti žádanky na vyšetření mohl napsat i praktický lékař a vyšetření můžeš podstoupit na jednotlivých ambulancích, v Hradišti je snad nějaká poliklinika, kde jsou ordinace odborných lékařů. Nevím, jestli máš už vybranou nemocnici, ale třeba ve Valmezu mi nabízeli, že si vyšetření můžu nechat udělat i v jejich nemocnici, pokud bych tam šla na operaci. V Břeclavi by ti ta vyšetření neudělali?

Obrázek

výška:164 cm
operace: 6. 1. 2014, Vítkovice, doc. Holéczy, sleeve resekce
věk: 60 let, syn 30 let a dcera 25 let (bydlím s dcerou), nově jsme se přestěhovaly, proto tak dlouhá odmlka, neměla jsem 10 měsíců přístup na internet
spousta zvířat: 4 psi (dcera má chovatelskou stanici), nová kočička Julinka, 4 koně

PříspěvekNapsal: 23 čer 2015 21:49 

motiva píše:
nattyy. ale ty přece nemusíš chodit v Hradišti do nemocnice, pokud není v Hradišti obezitolog, tak by ti žádanky na vyšetření mohl napsat i praktický lékař a vyšetření můžeš podstoupit na jednotlivých ambulancích, v Hradišti je snad nějaká poliklinika, kde jsou ordinace odborných lékařů. Nevím, jestli máš už vybranou nemocnici, ale třeba ve Valmezu mi nabízeli, že si vyšetření můžu nechat udělat i v jejich nemocnici, pokud bych tam šla na operaci. V Břeclavi by ti ta vyšetření neudělali?

To bylo určitě určeno červíčkovi, viď motivko :D

13.4.2015 konzultace u p. dr. Čierného, Břeclav
1.9. nástup do nemocnice
2.9.2015 Omega bypass dr. Čierný Břeclav- přežila jsem :D

2.9.2015 148kg -3
2.10.2015 138kg -13
2.11.2015 135kg -16
2.12.2015 132kg -19
2.01.2016 128kg -23
2.02.2016 125kg -26
2.03.2016 123kg -28
2.08.2016 114kg -37
4.09.2016 113kg -38

PříspěvekNapsal: 24 čer 2015 17:30 

jo, asi jo, nějak jsem špatně šilhala na monitor :mrgreen:

Obrázek

výška:164 cm
operace: 6. 1. 2014, Vítkovice, doc. Holéczy, sleeve resekce
věk: 60 let, syn 30 let a dcera 25 let (bydlím s dcerou), nově jsme se přestěhovaly, proto tak dlouhá odmlka, neměla jsem 10 měsíců přístup na internet
spousta zvířat: 4 psi (dcera má chovatelskou stanici), nová kočička Julinka, 4 koně

PříspěvekNapsal: 24 čer 2015 18:05 

:D :D

PříspěvekNapsal: 27 čer 2015 12:23 

Zdravím všechny :-)

Rozhodla jsem se, že se sebou musím něco udělat. Nejen proto, že už mě nebaví, jak se mi všichni vysmívají a ukazují si na mne, jak jsem tlustá (myslela jsem, že to bude s přibývajícím věkem lepší, ale krutost některých na věk nehledí), ale především kvůli mému zdraví, dokud je v pořádku. Navíc by se mi nepodařilo v takové váze otěhotnět a miminko bychom si opravdu velice přáli. Rozhodla jsem se po velice dlouhé úvaze pro v celku radikální krok, protože zhubnout není až takový problém, ale udržet si váhu je strašně těžké. Za svůj život jsem opakovaně hodně hubla a jojo efektem hodně nabrala. Je to unavující a neustálý koloběh váhových výkyvů, které už nechci zažít. Abych to zkrátila, před 14 dny jsem podstoupila plikaci žaludku. Už jsem nad tím spekulovala delší dobu, ale rozhodnutí přišlo v souvislosti s jedním extrémně nepříjemným zážitkem. Dostala jsem se konečně po dlouhé době k vysněné gynekoložce, která mě ale nemohla ošetřit, protože jsem na její křeslo byla moc těžká. Následovala záplava slz a naprostý ponížení. Za to samozřejmě ta doktorka vůbec nemohla, naopak byla hrozně milá a omlouvala se mi. Bylo jí to nesmírně trapné a očividně jí to mrzelo. No hrůza :-) Teď už se tomu směju, ale fakt mě to sebralo. Každopádně to bylo kopnutí do ksichtu se vším všudy, aby se mi konečně v hlavě rozsvítilo a já se rozhodla, že takhle to dál nejde. Že jídlo pro mě nemůže být středobod světa a spokojený a dlouhý život je rozhodně lepší, než pytlík brambůrků nebo koňaková špička. Tak jsem šla na OB kliniku.

První týden po operaci to bylo ale opravdový peklo na zemi. O jídle se mi zdálo, pořád jsem brečela, že jsem do toho šla. Nemohla se ani pořádně napít, po všem mi bylo špatně. Sžíraly mě chutě, 10x denně na záchodě, nemohla jsem si pořádně lehnout ani sednout ... děs. Dnes už je to stoprocentně lepší. Jediné, co mě trápí, jsou stále chutě a žlučovody, kterým se hlad vůbec nelíbí a dávají mi to pěkně najevo. Ještě nejsem ve fázi, kdy bych radostí tleskala, že jsem na operaci byla, ale už nepouštím potoky slz a nevyčítám si to. Sžívám se s tím. Pomalu, ale jistě. Navíc jsem dnes i "jedla" řídkou bramborovou kaši a mrkvové pyré. Mňam. Sice jenom 120 ml (je to fakt málo :-))), ale mělo to nějakou chuť. Do dneška jsem mohla jen kefír a čirý vývar nebo ředěný tvaroh. To je fakt hodně nudné. Doufám, že už jsem si tou detoxikací prošla a odvykání chutí je na dobré cestě. Dokonce jsem se ani ze začátku neradovala z váhového úbytku. Naopak, záviděla jsem všem tlustým lidem, že se můžou normálně najíst :-))) Teď už ne. Od začátku, kdy jsem se rozhodla, že zhubnu, už mám dole 14 kg. Já vím, v porovnání s mou váhou je to pořád málo, ale tu lepší část mám před sebou :-)

operace: 15.6.2015 - plikace, OB klinika
o mně: 32 let, 1 milující partner, 1 dokonalé štěstí (labradoří fenka)

PříspěvekNapsal: 27 čer 2015 13:40 

Ahoj Rejzl, vítám tě zde. Rozhodla jsi se určitě dobře a bude líp. Ten váhový úbytek je obrovský, tak se nelekej , kdyby se ti po začátku kašovité stravy zastavilo hubnutí, je to normální :-).

3.6.2015 operace, plikace žaludku, duodenální bypass, SADI-P
2.11. 2017 Abdominoplastika opět Jablonec a Mišák :-)
5.6. 2018 modelace prsů, Brno MUDr Adlerová

PříspěvekNapsal: 27 čer 2015 13:56 

Ahoj ellvi :-) Moc děkuji za uvítání, opravdu si toho cením. Už teď mám obavy, že jakmile začnu "normálně" jíst, s váhou to půjde hůř, ale i když to půjde pomalu, budu spokojená. Jen nesmím přemýšlet nad tím, jestli po bramborové kaši nepřiberu :D

PříspěvekNapsal: 27 čer 2015 14:01 

Rejzl,vitam te v klubu a gratuluji k rozhodniti.. Zatim nemusis premyslet,jestli po bramkasi priberes,nicmene ver mi,ze BOHUZEL, i na to jednou dojde, vetsinou to je tak 2 r.po opce,telo si zvykne na male porce a zacne zlobit..

Tubu09/2008,po těhu spousty kil zpátky,takže díky zlatým ručkám docenta Holéczyho a diverzi 08/2012 jedu znova...

Od 25.11.2015 nové bříško :)

PříspěvekNapsal: 27 čer 2015 14:10 

bestickova, děkuji :-) Než jsem do toho šla, pročítala jsem si forum skrz na skrz. Dočetla jsem se téměř o všem, co může po nějaké době nastat (zvlášť u plikace nebo bandáže). A když začne člověk, který dodržuje vše tak, jak má, znovu bobtnat, co potom? Dát tělu do těla? :D

Naposledy upravil Rejzl dne 27 čer 2015 14:12, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 27 čer 2015 14:11 

bestickova
mimochodem, klobouk dolů tvému obrovskému úspěchu. Vážně smekám.

PříspěvekNapsal: 27 čer 2015 14:35 

Rejzl,je fajn,ze jsi na tohle pripravena :-) dik za pochvalu! I ja sla do toho proto,aby jsme mohli mit rodinu,ted mame uz 2.princezny :)

Tubu09/2008,po těhu spousty kil zpátky,takže díky zlatým ručkám docenta Holéczyho a diverzi 08/2012 jedu znova...

Od 25.11.2015 nové bříško :)

PříspěvekNapsal: 27 čer 2015 17:14 

Rejzl
gratuluji k rozhodnutí, já k podobnému přistoupila po rozhovoru s doktorem na plastice, zdědila sem gen BRCA1 tzn vysoké riziko rakoviny prsu a jelikož jsou u nás v rodině opravdu hodně zatížené, tak sem byl na konzultaci na plastice, jestli bych mohla podstoupit jejich plastiku a bohužel nemůžu kvůli váze(neuneslo by mě lehátko mimo jiné komplikace), první musím zhubnout i za cenu bariatrické operace a potom mi doktor udělá nová prsa, mám to tak napsané i ve zprávě, tudíž moje motivace jsou nové prsa :D :D
Už se těším na 13. července a zaroveň jsem nervozní z toho co mi doktor řekne :oops:

PříspěvekNapsal: 27 čer 2015 19:25 

cervicku, tvoje motivace je obrovská a věřím, že cíle dosáhneš! Držím palce, ať už lékař řekne cokoliv, tak jako tak to bude hlavně na tobě. Což je dobře, často se mi nevyplatilo spoléhat na druhé :-) Navíc operace není samospásná. Nikdy jsem ji za takovou nepovažovala, ale je to upřímně těžší, než jsem si myslela :roll: Zvlášť když vedle tebe někdo baští něco, co ještě po operaci nesmíš, jako zrovna teď můj přítel :lol: Mám sto chutí vykázat ho z bytu :lol:

PříspěvekNapsal: 27 čer 2015 19:30 

bestickova, nemáš vůbec zač děkovat, rozhodně ne mně, dokázala jsi to ty :wink: a k dětem taky gratuluju. Doufám, že i nám se to za nějaký čas podaří.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6971 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 431, 432, 433, 434, 435, 436, 437 ... 465  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina