Ahoj všichni,
tak sem se odhodlala něco napsat. Jsem maminka 3 dětí ze Zlínského kraje, už jako malá sem byla pevnější, ale po těhu to šlo rapidně nahoru. První těhu sem začínala na nějakých 110kg a druhé (s dvojčaty) na 135Kg
. Sice to chvíli po porodu šlo dolu, ale postupně sem se dopracovala na 147Kg, tehdy sem se rozhodla pro pomoc a navštívila NATUR HOUSE, stálo to sice hromadu peněz, ale během 2 měsíců sem zhubla cca 7 kg, které sem měla během dalšího měsíce, když sem začala najíždět na přílohy zpět a k tomu ještě 3 kg nahoru
.
Možná bych hubnutí zkusila ještě nějakýma dietama, ale ty mi moc nezabírají, jezdím na kole, na koloběžce, plavu, děti chodí do hasiče, kde pomáhám s trénováním, takže pohyb mám, děti jsou navíc hyperaktivní a do toho jedna dcera má diagnostikované ADHD, takže klidu na sezení opravdu moc nemám, ale ty potvory (kila) dolů pořád nechcou.
K hlavnímu rozhodnutí mě postrčily nedávné výsledky genetických testů, zdědila sem po mamince gen BRCA1 (dědičný gen rakoviny) a abych mohla absolvovat většinu vyšetření, tak musím zhubnout, navíc mám slíbené nové prsa a to už ta to stojí
Tak na 13.7. jsem objednaná do Břeclavy k MUDr. Čiernému, už teď začínám mít strach ( sem děsný nervák
)