zdravím,....
také se hlásím po dlouhé době,...a po pravdě,..docela mě překvapilo co je tu podobných případů jako jsem já
myslela jsem,že jsem jedna zmála vyjímek,který padli dolů a přibrali zpět nějaké to kilo navíc,ale ted koukám,že je nás více,..
jsem od listopadu/2011 po tubu,...vše šlo krásně dolů aniž bych to nějak hlídala,....krom vážení a dodržování pití a jídlo po dvou hodinách,ale pak jsem otěhotněla,...přibrala 12 kg,..,které jsem zase schodila sama,...padla jsem na 65kg,....a pak to najdenou zase šlo nahoru,...v těhotenstvý jsme se rozežrala a neuměla jsem se vrátit do starých klejí,.do ted s tím mám problémy,ale snažím se i když občas upadnu
synkovi jsou 2,3měsíce já přitom pracuji rok a půl v masně,kde budu od července tohoto roku vedoucí,..( jen pozn,...kdybych nezhubla nikdy bych se nedostala na takové místo s tou mojí váhou před,.) tj jen vsuvka,ale chci hlavně říci toto,...v dubnu 2015 jsem byla na abdominoplastice v Brně,...bříško bylo nádherné,ale 2 měsíce jsem trpěla,.hnisalo mi to a celé dvy měsíce jsem denně jezdila na převazy a čištění atd,...něco hrozného,..bolestivého,ale stálo to za to,..když jsem po dvou měsících sundala stahovací pás ceé břicho mi padlo,...a mám takové vybulené a když se ohnu tak mi zase převyšuje kůže,.s tím,že boky mám veliké špičky,....ještě všude jinde mám veliké převysi,.jako jsou stehna,.,které jsou hrozné,..zadek,...hrůza,.prsa o nich ani nemluvím,...jenže nvm co s tím,..v Brně mi řekl profesor,že už se to platí a já se tak těšila,..je to hodně znát a nevypadá to vábně,...navíc nevím jestli to tu také někdo má ,ale převyšuje mi i pod bříškem ****** je to hnus,... navíc myslím,že už takto budu navždy,..protože si plastiku dovolit nemůžu
a o ničem jiném nevím
má někdo podobné problémy,...?
JINAK SE MOC OMLOUVÁM ZA DLOUHÝ PŘÍSPĚVĚK,ALE UŽ JSEM PŘEMÝŠLELA O KOMENTU ZDE ASI MĚSÍC A AŽ TED JSEM SE ROZHODLA TO SEM DÁT,...
JEDNO VÍM JISTĚ,..JSEM RÁDA,ŽE JSEM PODSTOUPILA TUBU,...PROTOŽE MI TO ZMĚNILO ŽIVOT,.TAKŽE VELIKÉ DÍKY panu mudrovi Hrubému,.našemu zlatíčku,který nám pomohl s ím velkým bojem
a VŠEM OSTATNÍM DRŽÍM PĚSTÍ AT SE NÁM VŠEM DAŘÍ TO DÁT ZPĚT DOLŮ A AT JSME SPOKOJENÝ,....HODNĚ ŠTĚSTÍ VŠEM