Ahoj Všichni,
tak se vám jdu představit
. Sice jsem už psala na jiných tématech, ale dnes sem byla na vstupním vyšetření v Iscare. Trvala jsem na bypassu a tuto operaci dělá v Iscare pouze pan primář Svoboda. 30.3. jdu na nutriční a internu, 12.5. Sono- Gastro- Psycho
. Snad bude vše v pořádku a budu moct podstoupit bypass..bandáž, tubu, nebo plikaci nechci. Po přečtení snad už všech příspěvků na forum.bandingklub.cz od shoda dolů a odzdola nahoru jsem striktně trvala na bypassu
. Mé BMI je 48,7. Všichni tam byly moc milí i paní doktorka, u které jsem byla i když sem jí trošku zaskočila tím bypassem a tím, že chci pouze pana primáře. Prý, proč jsem se neobjednala přímo k němu. Na to jsem jí odpověděla, že jsem při objednání říkala několikrát, že chci pouze k panu primáři. Trošičku protáhla svůj dosud příjemný ksichtík ( ona bypassy nedělá), ale když viděla mé odhodlání a že i přes strašení ( v dobrém smyslu), že budu až do konce života chodit na kontroly, zobat různé vitamíny a mého argumentu, že radši budu chodit na tyto prohlídky a zobat vitamínky, než na diabetologii a píchat si inzulín, že ta první možnost je pro mě více než přijatelná ( diabetes nemám, ale byla by to otázka 2-3 let) vzdala to a předala mě panu primáři. Dala jsem jí velmi jasně najevo, že jsem o této operaci dlouho přemýšlela a četla různá fóra, že to opravdu z mé strany není akce ze dne na den HURÁ, NECHÁM SE OPEROVAT
složila všechny zbraně
.
Malinko mě zaskočila čekací doba na kolečko, ale příjemná slečna na recepci mi vysvětlila, že pan primář do Iscare dochází jen dva dny v týdnu a paní psycholožka je tam pouze 2x do měsíce a toto bylo nejbližší datum
.
Vím, že i když projdu vším vyšetřením, že mi budou bypass rozmlouvat a kdyby přišlo na nejhorší, seberu všechna vyšetření a ujedu jim do Jablonce za panem doktorem Vraným
2.11. 2017 Abdominoplastika opět Jablonec a Mišák
5.6. 2018 modelace prsů, Brno MUDr Adlerová