Angelina,nemusis se bat te tekute stravy,ze prestanes hubnout.Jen pocitej s tim,ze na tyden ci dva se hubnuti zastavi.To se telo orientuje na nove stravovani a zpatky zavodnuje.Vsichni jsme to takto meli,takze neboj.Ja zacinala s kasovitou na 80g,pak po par dnech pridala na 100g.Ted uz mam temer 4,5 mesice od operace a jim v prumeru 130g a takto chci zustat,i kdyz mame dovoleno 150g,je dobre mit jeste rezervu a necpat se tolik.Jim co 2 hodiny a kdyz me chytne"zrava"tak treba pridam i 2 jidla navic po hodine.Dulezite je piti a to doslova.Kdyz clovek hodne pije,tak tolik neji.Meli bychom davat denne 2-3 litry.Ja sama jsem rada,kdyz dovrsim 2 litry,ale obcas dam jen 1,5litru a to proto,kdyz se nenutim dopoledne pit.Tak na tom musim zapracovat a nelajdat to
.Angi vubec se netlac do 150g za porci,neroztahuj si zaludek hned na zacatku,staci ti 100 max.120g,vic ne.Za pul roku ci za rok zaludek trosicku povoli,tak pak je dobre drzet gramaz stale do 130-140g a dost.Radeji nejez co 3 hodiny,ale co 2,jen nezvysuj gramaz,abys dal hezky hubla. Klidne papkej 6x za den a k tomu 2litry vody a budes ty i tve telo spokojene.
Ja to tak delam a po zacatecnim obrim skoku v hubnuti -8kg po operaci nyni hubnu pravidelne 3 kg za mesic a vcera jsem dovrsila - 21 kg .
Abdominopl.+rozest.bris.svalu=14.4.2016-plast.chirurg Mudr.M.Merta ve FN Poruba.
Start. vaha 119 kg!! rok 2014/15
Zhubnuto na 74kg=45kg!! 2015/16
Nyni narust za 1 rok 19kg!! 2016/17