Mila devcata, vzhledem k tomu,ze ucast bude zrejme vetsi nez 10-12 devcat,tak jsem musela provest zmenu v miste konani. Takze misto restaurace "VIKTORIA" se sraz bude konat v restauraci "
AURA"!!! Termin
14.brezna ve 14.00 hod. PLATI!!! Restauraci "AURA" jsem vybrala po zvazeni,ze je blizko tramvajove dopravy a i ma velke parkoviste."AURA" se nachazi na ulici Opavska vedle polikliniky MEPHA CENTRUM po leve strane od centra Ostravy,tramvajova zastavka-Poruba Vozovna,je to ctvrta zastavka od Svinova,pro ty co jedou vlakem na Svinovske nadrazi a muzete jet vsemi tramvajemi krome c.4-ta jede na Martinov,tak si dejte na to pozor !! Tento sraz je TUTY !!!,byla jsem tam dnes i se svou civavkou dat zalohu,taky jsme pekne vymrzly,fouka surovy vitr
Jen Vas vsechny prosim,kdo dalsi se chce zucastnit srazu,potvrdte mi svou ucast do SZ zpravy!! Dekuji.Musim nejpozdeji den pred dnem konani jeste upresnit pocet lidi,kteri se zucastni,dle toho budeme usazeny,ponevadz restaurace je clenita,ma vice salonku.Jo a jeste ...na stolech bude napsano SRAZ DEVCAT B.,dle toho Vas cisnik usadi. Snad jsem na nic nezapomnela,kdo co bude chtit vedet,tak se cile ptejte,rada Vam vse zodpovim. Tesim se na Vas,hlavne davejte pozor na nastuzeni devcata,at se vsechny ve zdravi sejdeme!! Jarca
Abdominopl.+rozest.bris.svalu=14.4.2016-plast.chirurg Mudr.M.Merta ve FN Poruba.
Start. vaha 119 kg!! rok 2014/15
Zhubnuto na 74kg=45kg!! 2015/16
Nyni narust za 1 rok 19kg!! 2016/17