I když ještě musím dát dolů 30 kg, už teď na sobě po úbytku 52 kg vidím obrovské změny.
Dříve dokopat se jít projít, bože můj. Ted? Nemám státní a pořád lítám venku.
Oblečení? Mě bylo dříve malé i v obchodech nadměrné velikosti a to, co jsem tam oblékla na mě vypadalo jako pytel za nekřesťanský peníz, velikost 64, nenáviděla jsem nakupování oblečení, protože sem věděla, jak to dopadne. Ted? Už se vejdu do spousty oblečení velikosti i 46... tuto velikost sem měla naposledy asi jako 14ti letá.
Na ulici se na mě lidé nedívají stylem, hele podívej na tu tlusťošku a dokonce i někteří, co mě znali a tvářili se jako ''kamarádi''. Ti mě už nezajímají, když mě neuměli podporovat dřív, tak proč bych se s nimi měla zahazovat ted já?
Výběr chlapů oproti dřívějšku, Už se o mě nezajímají jen starci, kteří o mě spíš přemýšleli jako o opatrovatelce a ti mladší, to byla ta nejhorší kategorie chlapů, co existuje. Ted se na mě podívá i hezký mladší kluk a já už sama sebe nepřesvědčuju, že se na mě dívá proto, že takovou zrůdu nikdy neviděl
Už mě napadají i myšlenky... Třeba se mu líbím
O lepším zdraví není ani třeba psát.
Měla jsem i obrovské štěstí na výběr nemocnice a operatéra, který mi věnoval druh operace přímo mě na tělo a rekonvalescence u mě probíhala naprosto v pohodě i přes počáteční slabost prvních týdnů. Maximální podpora mé šéfky, která na rozdíl od většiny zaměstnavatelů pochopila, že štíhlejší člověk má více energie, lepší mysl, větší výdrž a viděla dále než jen na 3 týdenní absenci zaměstnance.
Negativa, třetina vlasů pryč mě nezajímá, už dorůstají a i kdyby nedorostly, je mi to jedno.
Házení klacků pod nohy obvodákem kvůli výběru nemocnice a nechápání, že do OB kliniky a Iscare, které mám za rohem prostě nepůjdu jen proto, že mi je on doporučuje, jeho prskání nad každou vypsanou žádanku k předoperačnímu vyšetření. Měl problém i s Motolem, kde jsem podstoupila 2 gyn. operace, proč nejdu do Vinohradské, kterou mám 2 stanice tramvají od bytu? Moje odpověď. Pane doktore, pokud mě má někdo operovat, bude to Sova, ne Cvach.
Od operace si poprvé v životě přijdu jako dítě štěstěny, ne jako člověk, co se mu nic nedaří, nepovedlo.
Pohled většiny lidí co nikdy neměli problém s váhou na obézního člověka je - TLUSTÝ ČLOVĚK = HLUPÁK
Ale přede mnou je ještě kus práce. Dobojovat zhubnutí a pak začít nejtěžší celoživotní boj, UDRŽET SI VÁHU!
2.11. 2017 Abdominoplastika opět Jablonec a Mišák
5.6. 2018 modelace prsů, Brno MUDr Adlerová