ahoj motivo,
no asi 5 kg., byla jsem mladší a hlavně pohyblivá, hodně jsem tehdy cvičila apod....
Já si myslím, že mě to n.a.s.r.á.n.í. sama na sebe pomohlo nejvíce....
Já přibrala až před 10 lety. Do té doby do 65 víc ani ´tuk. O to více to nesu těžce.
Dostávala jsem kortikoidy a nepohybovala se třeba čtvrt roku.
Přibrala jsem z 65 na 112 během 4 měsíců. a váha mi drží, sice nehubnu, ale ani nepřibírám, opět mám vlastně stabilní váhu.
Bandáž nevyšla....tam jsem zhubla na 75, ale zvracením A za 3 měsíce a to bylo špatně a po otevření bandu do 2 měsíců 112.
Zajímavost:
přítel hubne pod lékařským dohledem a jí to, co mu navážím a předložím. Dělám mu racionální jídelníček a počítám Kcal, sobě také ale samozřejmě nižší rozpočet....... jíme cca 5-6x denně.
Během 3 měsíců zhubl 10 kg a já 2-3
.
Takže ty tukové buňky mrchy ne a ne se vyprázdnit, nepoužívám cukry, jen přírodní stevii, nepoužívám kupované pečivo, nevěřím že je to celozrnné, tak si peču sama..a sním jen ráno a stejně PRD
.
Od 2012 mám nastudováno naprosto špičkově stravování, že bych mohla být lektorka, ale se 109 kily ? Chachá....ale je mi to fakt na nic...nemám žravky, chutě, hlady .D
takže směřuji konečně k tubu, a snad jak vidím zhubnu 30 a pak možná kousek.
Vím, že pro mě nebude těžké si váhu udržet, protože ji držím i nyní stabilně...
Tedy to jsem se zase rozepsala...tak ahoj
r.2016 12.1. Doc. Holéczy Sleeve resekce 113 kgK lepšímu životu stačí občas mozek a dobrá vůle