mischelinko, myslím, že by ses měla hlavně rozhodnout, do které nemocnice vlastně půjdeš, a jakou máš představu o typu operace, kterou bys chtěla podstoupit. Můžou ti i doporučit i něco jiného, než co se ti líbí, já šla taky do Vítkovic s představou plikace a udělali mi tubu, ale hlavně nechoď do OB a Iscaru a nenech se ukecat na bandáž. Jo taky Surgal nemá myslím nejlepší reference. Holky chválí Břeclav, Mostiště, Turnov a Jablonec, já jsem byla spokojená ve Vítkovicích, taky se operuje v FN Ostrava, ve Valašském Meziříčí a v Prostějově. Ne v každé nemocnici udělají cokoliv. Ale hlavně si někam zavolej, zeptej se, jestli se tam můžeš objednat na konzultaci a jestli potřebuješ předem nějaká doporučení a jaká. Až budeš vědět, kam půjdeš na konzultaci, můžeš teprve řešit, na co se zeptat a co doktorovi říkat. To budeš mít ještě dost času, oni tě neobjednají ze dne na den. A říkat bys měla především pravdu, jakou máš zkušenost s dietami, jak jsou na tom zdravotně tví rodiče a sourozenci, jestli se u vás v rodině vyskytují nemoci, které obezita komplikuje. Tady je tolik témat a příspěvků, stačí si je jen vyhledat a přečíst.
_________________ motiva  výška:164 cm operace: 6. 1. 2014, Vítkovice, doc. Holéczy, sleeve resekce věk: 60 let, syn 30 let a dcera 25 let (bydlím s dcerou), nově jsme se přestěhovaly, proto tak dlouhá odmlka, neměla jsem 10 měsíců přístup na internet spousta zvířat: 4 psi (dcera má chovatelskou stanici), nová kočička Julinka, 4 koně
|