Já Ti Peti,povím,mám za sebou 2.baria operace,jednu ve FN,druhou Ve Vítkovicích,takže můžu srovnávat.. Co se týká péče těsně po operaci-Jip,pak lůžkové,myslím,že je to hodně podobné,ALE,co mi na FN vadilo,je ta dlouhodobá péče po..Kontrola jednou za čas,hubnete?Ano,kolik vážíte-bez zvážení a odchod..Ve Vítkovicích to takhle není,chodíš na odběry,k nutričním,váží Tě,měří,řeší s Tebou nehubnutí atd..To mi třeba ve FN chybí.Navíc,ve Vítkovicích nejsi jen RČ..S docentem se scházíme i mimo ambulanci-na srazících,povykládá nám o možnostech léčby obezity,o výzkumech atd..To se ve FN prostě nedozvíš,ikdyž jsme na sraz lékaře několikrát zvali-tehdy to byl Mudr.Foltys..Popravdě,ani nereagoval na meilík.. Kdo ted dělá baria operace v Porubě nevím,už delší dobu tam nepracuji,ale třeba mě Foltys osobně neoperoval,ikdyž jsem k němu chodila na ambulanci..[/quote]
Jéé děkuji moc bestickova
,
také jsem měla ve FNO 2Xopku a máš pravdu, následná péče naprosto žádná....mě Foltys operoval a neměla jsem žádné potíže, byla jsem za dva dny naprosto fit, ale je to spíše o mě, že se velmi rychle regeneruji. A máš pravdu na email neodpovídá.
Ještě jednou děkuji
Petka
r.2016 12.1. Doc. Holéczy Sleeve resekce 113 kgK lepšímu životu stačí občas mozek a dobrá vůle