Brý večer vespolek. Sice je vedro k posrání ale taky přispěju s troškou do mlýna.
Myslím, že motivace nás všech byla uplně stejná. Všichni jsme chtěli změnit naše přežívání v nomální život. A tak to bylo i u mě. Už jsem nechtěla být "ta tlustá" , která si nikde nemohla koupit nic pěkného na sebe, nechtěla jsem se dívat na druhé ženské jak se líbí chlapům zatím co já prostě musím vzít to co je, protože prostě se 133 kily na výběr moc nemám. Nechtěla jsem závidět ostatním věci které jim příjdou samozřejmé... Jako je jízda na kole, na bruslích, bavení se někde ve společnosti, dát si nohu přes nohu
Chtěla jsem pro sebe to co chceme všichni. Lepší život.
Co mi to přineslo?
Hlavně jsem ztratila pocit, že bych se za sebe měla stydět a že někdo jako já by měl chodit kanálama.
Dneska už jsem schopná někam přijít a prostě se nějakým spůsobem projevit.
Koukám se na sebe do zrcadla s radostí.
Nestydím se za sebe a nemusím se zamýšlet nad tím co si mě myslí druzí, protože jsem "ta tlustá"
Nakoupím všude
Chodím ráda cvičit
Líbím se chlapům
Rodina je na mě pyšná.
Lidi kteří se mi dřív vysmívali teď na mě obdivně koukají.
Těch pozitiv je strašně hodně... ani tady není místo je všechny vyjmenovat...
Samozřejmě, že tady byly rady typu "no já bych na to nešla, zkusila bych to jinak" nebo "hm to si musíš nechat řezat žaludek jo abys zhubla"? Ale takoví lidé tady budou pořád. A hlavně bych chtěla nováčkům říct jedno. Nikdy si nenechte druhýma namluvit, že oni by se vzdali šance na lepší život! Nikdy! Je to lež a pokrytectví. Ať je to rodina, partner nebo přátelé... Jste to jenom vy kteří mají v ruce tu moc něco změnit. Já jsem zažila lidi, kteří tohle vzdali třeba jenom proto, že to chtěl partner. Protože pak už budete jiné. Budete sebevědomé, krásné a hlavně budete mít více možností..... Je to naprostosto jiný život. Šťastný život. Takový jako nikdo, kdo je tlustý žít nemůže. Já totiž nevěřím nikomu, že je tlustý šťastný.
Já jsem byla ochotna udělat cokoliv proto, abych byla šťíhlá. Klidně si i nechat uřezat žaludek (jak tomu někteří s oblibou říkají). A teď když mi je třeba někdy smutno nebo se mi nedaří tak se zamyslím a řeknu si: Holka co blbneš? Vždyť sis splnila životní sen.....
Negativa jsou padání vlasů, náchylnost k nemocem a trošku větší zima. Ale tohle jsou maličkosti naproti tomu co všechno jsem získala.
Ahoj,taky mam jit na TUBU k Mudr.Foltysovi.Muzes mi prosim napsat,jak to tam probihalo a jak se o Tebe tam starali?Diky.Jarca