hhano, ale já ti neumím dát jinou radu, než tu, co jsem psala, vydrž, nestresuj se, jez tak, abys měla pravidelný přísun hlavně bílkovin, vybírej si taková jídla, která jsou pro tebe dobře stravitelná, samozřejmě není všeobecně dobré pít příliš sladké nápoje jako je např. kola anebo koncentrovaný džus, ten je lepší si ředit, neměla by sis dávat zákusky, tučné jídlo, ale určitě jsi v nemocnici dostala nějaké pokyny k redukční dietě, kde máš vysvětlené, jak by ses měla stravovat, samozřejmě musíš brát ohled na to, kolik tvůj žaludek zvládne. Já jsem dostala ve Vítkovicích několika stránkové pokyny od nutriční, ale při propouštění mi dr. Bolek zdůrazňoval, že já můžu jenom tolik jídla, kolik žaludek pustí, protože ani zdaleka nesním tolik, kolik bych měla sníst podle dietních tabulek, proto je nesmysl, že bys měla jíst ještě míň, než co teď po operaci sníš, fakt se uklidni, neboj se, váha se dřív nebo později pohne, hlavně nezapomeň, že i pití je pro spalování tuků důležité, takže dodržuj pitný režim
věk: 60 let, syn 30 let a dcera 25 let (bydlím s dcerou), nově jsme se přestěhovaly, proto tak dlouhá odmlka, neměla jsem 10 měsíců přístup na internet
spousta zvířat: 4 psi (dcera má chovatelskou stanici), nová kočička Julinka, 4 koně