leni, já mám tedy většinu tuku uloženou na břiše, takže v obličeji jsem se zase tolik nezměnila, ale vidět to samozřejmě je, dřív jsem měla obličej kulatý, teď se mi vrátil můj původně oválný až úzký tvar, první dva týdny, když jsem byla asi hodně odvodněná, tak jsem měla dojem, že mi visí i horní víčka a radši jsem se ani nemalovala, abych na to neupozorňovala, ale teď se víčka už vrátila, kam patří
minulý týden jsem potkala známou, kterou jsem neviděla několik měsíců, a ta mi gratulovala k tomu, že jsem omládla, tak to mě samozřejmě potěšilo
nějak si neumím představit situaci, že bych měla pocit, že se na mě dívá ze zrcadla někdo cizí, možná to souvisí s tím, jestli dokážeš sama sebe vnímat pozitivně a mít se ráda, jako mladá holka jsem na sobě stále viděla chyby, to tak má asi spousta holek, první lekci mi dala spolubydlící na koleji, která mi řekla, že ona se sama sobě líbí i s tím vellkým zadkem a do zrcadla se zásadně nekouká moc zblízka a tak si připadá krásná. mě to tedy pár let trvalo, získat takový nadhled, ale s postupujícím věkem spoustu problémů vůbec neřeším a kolem čtyřicítky, při váze 97 kg, jsem se nechala vyhecovat kolegyní z práce a ve třech jsem šly předvádět módu pro plnoštíhlé na přehlídku do Luhačovic, další rok si mě vyžádala majitelka jiné agentury a předváděla jsem znova. Byla to docela sranda, navlíkly mě třeba do žlutého kostýmu, který bych si v životě sama nevybrala, a ono to vypadalo docela dobře. taky jsem tam pochopila, že nemá smysl schovávat tloušťku do tmavých hadrů, ale barvy tě můžou rozsvítit a okolí tě přijímá pozitivně. to jsem se tedy rozkecala, promiň, jestli poněkud mimo tvůj dotaz
věk: 60 let, syn 30 let a dcera 25 let (bydlím s dcerou), nově jsme se přestěhovaly, proto tak dlouhá odmlka, neměla jsem 10 měsíců přístup na internet
spousta zvířat: 4 psi (dcera má chovatelskou stanici), nová kočička Julinka, 4 koně