fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 30 lis 2024 03:51

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Pravidla fóra

Popis a základní informace o sleeve resekci žaludku najdete na bandingklub.cz/sleeve-resekce.phtml.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 509 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 34  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 02 dub 2014 22:13 

Blanula, říkám si, že to přece ani není možný. Kdyby šlo o praktickou nebo prostě mimo obor, ale moje paní doktorka (mimochodem je moc fajn) provozuje endokrinologickou a obezit. poradnu. No a ono to možný je :-D A já naivka jsem se s ní chtěla poradit :-) Takže se těším na pana primáře Vraného :-)

Obrázek

40 let, 1dítě - kluk, 1pejsek - holka, skvělý podporující manžel
10.4.2014 konzultace v Jablonci :-)
14.5.2014 RYGB prim. MUDr. Vraný - ZVLÁDNUTO

http://glorcajb.rajce.idnes.cz

PříspěvekNapsal: 03 dub 2014 18:50 

Glorčo nenech se nikym zvyklat !!zadnou mixovanou stravu po zbytek zivota to je blbost.ja mesic??mozna ani to ne pomalicku jsem si bral a celou stravu a velmi zlehka to slo.vsak ti dají instrukce pri opousteni nemocnice.niceho se neboj ja uz jim i orisky atd.zvladneš to !!drz se Jana

Naposledy upravil Annax dne 04 dub 2014 18:46, celkově upraveno 1
odstraněna citace

PříspěvekNapsal: 03 dub 2014 18:53 

Blanule jde to vyborne vid ??jeste se nezname ale to nevadi !!pápá Jana

Naposledy upravil Annax dne 04 dub 2014 18:46, celkově upraveno 1
odstraněna citace

PříspěvekNapsal: 03 dub 2014 20:01 

ahoj mamka už je po operaci a vůbec nemá chuť jíst...teda starej mozek si říká co by si dal ale žaludek vypije kapku aktimelu a má dost a já jdu teď 7. taky na bypass a jako docela se bojim ale už vůbec nemůžu s tou svojí tloušťkou existovat, chodit na nákup, po lékařích a to ještě mě už dva dny strašně bolí palec u nohy ale totálně, na chýře nic nemám, místo toho mi řekla, že můžu mít dnu nebo artritidu, no to by mě asi ranilo mít dnu ve 28 letech, takže po opce rovnou na ortopedii, už se těšim : (

maminka, 48 let, 109 kilo, 166 cm, 26.3.2014 po operaci, prim. Vraný
Obrázek

PříspěvekNapsal: 03 dub 2014 21:21 

kamila57: mamce moc gratuluji k opce a koukám že nás dvě to čeká ,jdu teď 7.4 do Havířova na sleeve ,tedy aspoň doufám ,protože se o mně pokouší rýma ,pomocccc já nechci další odklad . Z těma kloubama je to sakramentské když člověk tahá kila navíc .Já měla v 39letech výměnu kloubu kolene .Teď raděj jdu něco dělat s tou váhou ,protože by jsem nerada ještě přišla o druhý kloub .Moc držím palečky Vám oběma a přeji spoustu ,úspěšně shozených kil :?

45 let ,výška 174 cm !

28.9.2015 88 kg
Obrázek[/color]

PříspěvekNapsal: 03 dub 2014 22:06 

Kamila57 píše:
ahoj mamka už je po operaci a vůbec nemá chuť jíst...teda starej mozek si říká co by si dal ale žaludek vypije kapku aktimelu a má dost a já jdu teď 7. taky na bypass a jako docela se bojim ale už vůbec nemůžu s tou svojí tloušťkou existovat, chodit na nákup, po lékařích a to ještě mě už dva dny strašně bolí palec u nohy ale totálně, na chýře nic nemám, místo toho mi řekla, že můžu mít dnu nebo artritidu, no to by mě asi ranilo mít dnu ve 28 letech, takže po opce rovnou na ortopedii, už se těšim : (

Ahoj super kočky ty maj 9životů ty zvladnou všechno!!!ajaj mizerny palec u nohy !!nikdo ti na nej nedupl??treba ani nevis uz to mohlo byt spis,ja jedu 9.4.do Brna na konzultaci ze zadama a po roce se chystam do prace.drzim pesticky taky to zvladnes!!pápá Jana

PříspěvekNapsal: 03 dub 2014 22:09 

Davvy snad budes moct jit treba ta rymecka je jen malicka a nebude vadit i kdyz bys mela odklad to zvladnes.ty kila jsou fakt desny tak hura k opce.drzim pesticky pápá Jana

Naposledy upravil Annax dne 04 dub 2014 18:47, celkově upraveno 1
odstraněna citace

PříspěvekNapsal: 04 dub 2014 06:48 

Janičko,bohužel jsem se do rána vzbudila i s teplotou , snad to přejde ,jsou to ještě 3 dny . Snažím se bacilům domlouvat litry čaje s kily citronů a medem ,haha čekám kdy zežloutnu :D Dodávám tělu vitamín C ,paralen ,takže uvidíme :x :x díky za podporu .Určitě by jsem jsem zvládla další odklad ,ale bylo by to už po 3x ,což mně docela deprimuje ,už se totiž vždy vidím huběnější :oops: po tu dobu co čekám na další termín .Přeji krásné jarní dny .

45 let ,výška 174 cm !

28.9.2015 88 kg
Obrázek[/color]

Naposledy upravil Annax dne 04 dub 2014 18:47, celkově upraveno 1
odstraněna citace

PříspěvekNapsal: 04 dub 2014 06:52 

Ahoj, tak se hlásím. Včera mě pustili z nemocnice a připadám si slabá jako moucha a mám hlad. V pondělí mě operovali a do úterka jsem nedostala nic, ve středu 250ml vody, ve čtvrtek 1000ml vody a dnes můžu 1500ml (voda + čaj). Holky, já vás obdivuju, protože mě to tak nějak štve. Řekla jsem si, že už na žádnou operaci nepůjdu. Tak to jsou moje první poznatky z pěti dnů.

PříspěvekNapsal: 04 dub 2014 07:31 

davvy
Do narkózy s virózou moc nedoporučuju, aby ses z ní probudila :roll: to není legrace.
Před operací bys měla být minimálně 2 týdny úplně zdravá.

Ajšo
Brzy zapomeneš a budou Tě těšit ubývající kilečka :)

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 04 dub 2014 12:21 

Annax: Takže jsem pro jistotu volala své obv.lékařce a ta mi řekla , každopádně nastupte na předoperační vyšetření a tam se to rozhodne,důležité je aby jsem už dnes neměla teplotu , a ptala se jakou mám rýmu, mám spíše vodovou rýmu s čirým hlenem, proto mi řekla že by to nemělo až tak vadít , že hnisavá (zelená rýma) by určitě vadila. Prozatím se mi podařilo teplotu srazit a další uvidíme .Nechám to hold na doktorech ,ale mrzí mně to ,protože už je to 3 termín ,Na druhou starnu ,zase nestojí za to ,nechat se operovat a pak mít následky . Děj se vůle Boží ...

45 let ,výška 174 cm !

28.9.2015 88 kg
Obrázek[/color]

Naposledy upravil Annax dne 04 dub 2014 18:48, celkově upraveno 1
odstraněna citace

PříspěvekNapsal: 04 dub 2014 12:33 

ajšo gratulujííííííí slyšela jsem že jsi měla nějaký problémy už je doufam vše v pořádku

váha 13.10.2014----84kg--uffff -40kg úspěšně zvládnuto...........

PříspěvekNapsal: 04 dub 2014 18:02 

eva magnusova píše:
ajšo gratulujííííííí slyšela jsem že jsi měla nějaký problémy už je doufam vše v pořádku

Problémy? To snad ani ne, ale před 2 měsíci jsem přestala kouřit díky práškům - champix, které se mají brát 3 měsíce, no a ted po opce je neberu a strašně, ale strašně mě honí mlsná, nevím, co bych do té pusy dala - no a nic nemůžu, se z toho picnu. Jinak opku mám od pondělka a i když pan primář říkal jen pít vodu, tak jsem si dnes dala asi deci mléka- to ti vám byla taková slast. Snažím se číst tady příspěvky kdy jste co jedli, protože voda a čaj mě neuspokojí a jsem z toho nervní. Nemáte s tím někdo zkušenost- myslím nekouřit a být po opce?

PříspěvekNapsal: 04 dub 2014 18:27 

Davvy tak vsak uvidis co ti na to povi lekari hlavne at je ti dobre at pujdes nebo ne::jasne ze bys mela byt v poradku ale dokud nema s zvysenou sedimentaci moč je taky v poradku treba to fakt bude v poradku budu na tebe moc myslet adrzet pesticky at te vezmoua abys byla v paradku to si clovek rika co kdyby no ja si to rikala jeste kdyz jsem cekala na narkozu .no co rozvodla jsem se tak sama.tady mas jeste par dni tak snad ti to vyjde zatim se mej a drz se Jana muj tel .721213414 nechces mi pak napsat sms az se vzbudis??podporim te v tvem boji pápá diky

PříspěvekNapsal: 04 dub 2014 18:43 

Ajso gratuluji ted bude jen lip vydrz a vse se v dobre obrati ,jen pomalicku.to zvladnes ja si pridala aktimel no sice na cucani ale za dev hod,jsem tu malickou lahvicku zvladla .nevim jak ostatni ale kavi jsem se mesic bala.pak jsem si varila polevky i ty polevky z maleho sacku vis ty jak jsou do 5minut hotove nejlip jsem snasela rakskou ,brokolicovou atd,hrnicek jsem taky mela treba n ahodinku kolikrat jsem si ji musela i prihrat .jak mi zacalo byt jakoby tezko ihned jsem prestala a milovala jsme nebo do dnes mam rada uplne ridkou kasicku jak pro miminka ctyri lzice a mas na dve hodinky dost a pila jsem mrkvovou stavu pro miminka pozdeji dets,vyzivu,ale par lzicek da se rict ze jen si liznes no a ted zblajznu vyzivu celou a vubec se nestydim ale mam treba po veceri.vsak uvidis sama treba ti tady poradi nekdo lip to ja ti pisu jen a jen za seba a o sobe .nazor se muze lisit protoze kazde telo snasi a potrebuje neco jineho co ja mohla treba tobe bude vadit ale to postupne zjistis jak budou pribivat dny od operace a jak se vse zahoji zacnes vic chodit delat budes mit vetsi mozbosti jen se nenech vyprovokovat no tak si prece vem to ti nic neudela nene .drz se sebe a nikdo jiny nevi jak se budes citit ajeje a jen tobe bude dobre kdyz dodrzsi stravu.jen tobe bude spatne nebo moc tezko kdyz si vezmes neco na co jeste nejni zaludek pripraven ,ja to taky tak mela a reknu ti z sistym svedomim ze nez aby me melo byt spatne to se fakt drzim parkrat mi spatne totiz bylo a neni to nic prijemneho .to mi urcite muze potrvdit vic lidicek kteri si tuto otevrenou konverzaci prectou .drz se napis Jana

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 509 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 34  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina