fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 26 lis 2024 17:36

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Pravidla fóra

Popis a základní informace o sleeve resekci žaludku najdete na bandingklub.cz/sleeve-resekce.phtml.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 509 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 34  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 18 bře 2014 18:48 

ajša píše:
Ahoj, nebo dobrý den. Ráda bych se k vám připojila. V lednu 2012 jsem byla na bandáži, ale bohužel mi pomohla na první půl rok a pak jsem opět nabírala a nabírala, až jsme se s primářem domluvili na reoperaci z bandu na tubu. Termín mám 31.3.2014. Upřímně se celkem bojím a hlavně se bojím, že opět zklamu. Je vás tady celkem dost, co máte také reoperaci. Tak bych se ráda zeptala, v čem je to jiné, že s tubu to dáváte a s bandem ne??? Opravdu vás tubu nepustí dál? Při bandu jsem omezení necítila. Pokouším se tady orientovat a číst, ale mám v tom guláš. Za odpověď děkuju

ahojky tak opka je uz za dverma neboj se a jen hrde bez ztrate kil vztric.Jana

PříspěvekNapsal: 18 bře 2014 18:53 

motiva píše:
ajšo, to záleží na tom, jak se budeš cítit, já jsem šla 14 dnů po operaci do práce, ale sedím u počítače a dcera mě první týden ráno vozila autem, i tak jsem ten první týden byla po práci úplně hotová.

Motivo jak mate ty pejsky muzu se zeptat??nas Bojar bude vposledniho kvetna rok ale stale vije??cvicitel rikal ze chce masi spolecnost a kdyz zacne tak at za nim nechodime myslis ze az bude starsi ze ho to prejde nebo maji sousedi pech??on pak prestane ale je to neprijemne.diky za odpoved.a jak se dari Tobe??Jana

PříspěvekNapsal: 18 bře 2014 20:40 

Jani, máme tři berňáky (chovatelská stanice Attevid Yrrej), malou barevnou boloňačku ( to je můj mazlík) a křížence parsona s krysaříkem - děsně akční zmetek. To vytí je nepříjemné, nám zase fena štěká, jakmile někdo projde uličkou, největší bugr dělá, když je dcera pryč, musím na ni vždycky houknout, ať je ticho, ale dlouho to nevydrží, nemá ze mě moc respekt, jako paničku uznává dceru, ta se jim věnuje, chodí na výstavy atd. Velcí psi jsou v kotcích, v domě máme ty dva malé + kocoura, jo a ještě rybičku :mrgreen:

Obrázek

výška:164 cm
operace: 6. 1. 2014, Vítkovice, doc. Holéczy, sleeve resekce
věk: 60 let, syn 30 let a dcera 25 let (bydlím s dcerou), nově jsme se přestěhovaly, proto tak dlouhá odmlka, neměla jsem 10 měsíců přístup na internet
spousta zvířat: 4 psi (dcera má chovatelskou stanici), nová kočička Julinka, 4 koně

PříspěvekNapsal: 18 bře 2014 21:26 

Jé, také máme berňáka, už druhého, ale tahle je dost plachá, brali jsme si ji blbci v 5 měsících a už bych to nikdy neudělala!!! Je zrazená a už to nešlo napravit, ale je hodná, štěká, jen když někdo jde k nám, pak máme malou bílou kníračku a ta štěká jak protržená a sousedům se to nelíbí, nedivim se jim, ale nic s tím neudělám, na noc jí zavíráme domu, aby nebyl ještě větší problém, stačí už tohle, pak máme kocoura z útulku a ten jim prý chodí kadit na zahradu, takže další problém, pak máme doma želvu, rybičky, anduláka Lojzíka a to je asi vše ( ještě dvě děti a manžela)

PříspěvekNapsal: 18 bře 2014 21:44 

My máme fenku a taky štěkala a vyla. Cvičitel nám doporučil bud nevšímat si ji (po měsíci zabralo) a nebo obojek proti štěkání a vytí. Funguje na principu podmíněného Pavlova reflexu. Prý to psa nebolí, jen se lekne vrněni, co mu obojek způsobí a zapamatuje si to jako něco nepříjemného. Kamarádka vyzkoušela právě kvůli sousedům a zabralo. Do tři týdnů obojek vraceli (měli z nějaké půjčovny).

Obrázek

40 let, 1dítě - kluk, 1pejsek - holka, skvělý podporující manžel
10.4.2014 konzultace v Jablonci :-)
14.5.2014 RYGB prim. MUDr. Vraný - ZVLÁDNUTO

http://glorcajb.rajce.idnes.cz

PříspěvekNapsal: 18 bře 2014 22:06 

tak koukám, holky, že bychom si tady mohly založit ještě zvířecí poradnu :D :D

Obrázek

výška:164 cm
operace: 6. 1. 2014, Vítkovice, doc. Holéczy, sleeve resekce
věk: 60 let, syn 30 let a dcera 25 let (bydlím s dcerou), nově jsme se přestěhovaly, proto tak dlouhá odmlka, neměla jsem 10 měsíců přístup na internet
spousta zvířat: 4 psi (dcera má chovatelskou stanici), nová kočička Julinka, 4 koně

PříspěvekNapsal: 19 bře 2014 08:00 

Moc zdravím všechny úspěšně hubnoucí :wink: Obracím se na Vás z dotazem ,prosím Vás má někde zkušenost z op sleeve v Havířově . Vidím kde jaké místečko v ČR ,ale nic o Hav . Čeká mně op 7.4 2014 po odloženemém termínu z ledna ,takže docela nervy .

Stávajicí váha děsných 144kg /174
1 pejsek (čínský chocholáček )
a jeden manžel :?

45 let ,výška 174 cm !

28.9.2015 88 kg
Obrázek[/color]

Naposledy upravil davvy22 dne 19 bře 2014 23:10, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 19 bře 2014 10:25 

motiva píše:
tak koukám, holky, že bychom si tady mohly založit ještě zvířecí poradnu :D :D

Motivko moc dekuji .holky tohle je skvele necekala jsem tolik vynikajicich rad vidim ze ty problemy nemame jen mi ani nevime co jsme si vlastne dovezli za rasu je to nejaky krizenec tj,velky nad kolena merim 164cm je kratkosrsty a na cele ma tri vrasky,tlapy mohutne jak mivaji vlcaci ale Bojar je da se rict zlaty nebo zrzavi??cert vi ja v nem vidim nase zlato.sousedi vijici potvoru.a to pri tom sami maji psy dva.mozna je to tim ze nas chce jit za nima a snazi se o to dost silne tj.kdyz byl mensi podlezal plot a uz ho soused vedl k nam .ted uz plot nepodleze.skoda ze sem neumim dat fotecku .poprosim asi synovce az bude mit cas aby mi to sem dal.no holky reknete sami nejni jakekoli jine tema lepsi nez stale narikat? a trapit se nad strachem z operaci a nebo ze me bolí ty zada ,fajn kocky jeste otazecku uz jste se nekdo setkal z ukoncenim neschopenky z duvodu koncici podpurci doby i kdyz nemoc pokracuje?? a vas socialka posila do prace??jak mam dal pokracovat??dekuji za radu.Jana

PříspěvekNapsal: 19 bře 2014 10:28 

Glorča píše:
My máme fenku a taky štěkala a vyla. Cvičitel nám doporučil bud nevšímat si ji (po měsíci zabralo) a nebo obojek proti štěkání a vytí. Funguje na principu podmíněného Pavlova reflexu. Prý to psa nebolí, jen se lekne vrněni, co mu obojek způsobí a zapamatuje si to jako něco nepříjemného. Kamarádka vyzkoušela právě kvůli sousedům a zabralo. Do tři týdnů obojek vraceli (měli z nějaké půjčovny).

Glorco co je to za obojek??ja se na nej zkusim u nas ve meste zeptat.ale pochybuji ze by ho tu u nas v Mor.Budejovicich meli dekuji .drz se a napis Jana

PříspěvekNapsal: 19 bře 2014 10:29 

davvy22 píše:
Moc zdravím všechny úspěšně hubnoucí :wink: Obracím se na Vás z dotazem ,prosím Vás má někde zkušenost z op sleeve v Havířově . Vidím kde jaké místečko v ČR ,ale nic o Hav . Čeká mně op 7.4 2014 po odloženemém termínu z ledna ,takže docela nervy .

Davvy hodne stesti k operaci.drz se.

PříspěvekNapsal: 19 bře 2014 10:49 

ajša píše:
Jani, ještě že tu jsi, já se těch drenů bojim. Bolí to, když ti je vyndavají? A jak to myslíš, že se nemůže pít? To myslíš, až třeba po 2h od operace ? A co když ten bonbon spolknu? Mam debilní otázky, vid? Strach má velké oči, :shock: u mě to platí dvojnásob

Ajso neplas se kazdy z nas to ma jinak ale ja to mela takto samozrejme jem se taky trosicku bala to by snad ani neslo aby ses nebala jen nesmis moc se bat,piti?cely den ,nene!!ale velke kapacky co te zavodni nepocitovala jsem zizen!! jen mi potreli rty a ta citronova tycinka je podobna jak tycinka do usi byli v sacku tri ks.jen delsi .to bylo u nas v Mostisti treba jine nemocnice to maji jinak to jsem tady ani sna d :roll: nenasla no asi se na to taky nikdo neptal nebo jsem to tu prehledla.vyndani drnu se taky neboj ani jsem nevedela ze uz jsou venku je to podobne vyndani jak u stehu vsechno vydrzis je se vazne uklidni at nemas jeste pred salem problem z tlakem.cim vic se do toho zamotas tim hur urcite vas bude na pokoji vic mi byli 4.dve po tubu jedna po plastice bricha a pani co ji boleli zada a dovezli ji na kapacky.a o nasem pokoji sestricky rikali ze tohle v nemocnici jeste za svoji praxy nezazili mi se totiz smaly jak o zivot az se dr.ptal jestli jsme si nemocnici nezpletly z hotelem .nahodou z nas meli radost nenarikali jsme nic po nikom nechteli pomahali jsem si jedna druhe no proste paradni sestava.a rikal pan dr.kdyz prisel v sobotu na sluzbu uz byl takovy starsi ze je to perfektni kdyz se bavime nez myslet nad bolesti a tak nejak se litovat ze mas diry do bricha a par stehu.ze za tu nasi odvavu stejne smeka.pan doktor byl prijemny odpovedel na vsechny otazky a pak dosel jen tak na pokec proto ze se mu u nas na pokoji libilo.rada na to vzpominam ale doma je doma.jsem zvedava jak se bude darit tobe.zatim se mej Jana

PříspěvekNapsal: 19 bře 2014 10:53 

eva magnusova píše:
ahojky ne nebyla on má jen středy takže mu budu volat přišti středu a hned ten den tam pujdu má ordinačku do 22h.moje doktotka říkala že mám ještě nárok na bolest :-( a jak se ti daří? doufam že aspoň tobě dobře.

Evulko tak jak se dari nudim se tak tu muzu byt celej den .no jen co uvarim atd.co ti rikali na kontrole nebo jsi jeste nebyla??

PříspěvekNapsal: 19 bře 2014 11:21 

JunkovaJanicka:
obojky mají třeba tady: http://zvirata.hyperinzerce.cz/psi-oboj ... yltgZK9KSM
Nebo aukro: http://aukro.cz/protistekaci-obojek-pro ... source=mlt

Jsou i daleko dražší, ale ty je podle mě lepší si půjčit než kupovat :-)

Obrázek

40 let, 1dítě - kluk, 1pejsek - holka, skvělý podporující manžel
10.4.2014 konzultace v Jablonci :-)
14.5.2014 RYGB prim. MUDr. Vraný - ZVLÁDNUTO

http://glorcajb.rajce.idnes.cz

PříspěvekNapsal: 19 bře 2014 12:34 

AHOJKY JANKOVA JANIČKA BYLA JSEM VČERA U SVÉ LÉKAŘKY A DNES MI BRALA 4 AMPULE KRVÉ A ZÍTRA BUDOU VYSLEDKY TAK TAM JDU OPĚT BRALA MI TO KVULI TOMU ŽE BŘIŠKO SE ZLEPŠILO UŽ TY TAHY NEMÁM ALE TOČÍ SE MI HLAVA JAK BLÁZEN TAK PROTO TA KREV-ŘÍKALA ŽE MÁM NĚJAK ROZJETOU IMUNITU ALE ZÍTRA BUDU CHYTŘEJŠÍ.

váha 13.10.2014----84kg--uffff -40kg úspěšně zvládnuto...........

PříspěvekNapsal: 19 bře 2014 23:17 

Janičko moc děkuji, štěstí určitě budu potřebovat,ale jsem optimista a jsem skalopevně rozhodnutá vydržet . Po všech těch slovech co jsem tady četla ,vím že ty schozená kila stojí za to :wink:

45 let ,výška 174 cm !

28.9.2015 88 kg
Obrázek[/color]

Naposledy upravil Annax dne 04 dub 2014 18:54, celkově upraveno 1
odstraněna citace

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 509 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 34  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina