fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 26 lis 2024 19:44

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Pravidla fóra

Popis a základní informace o sleeve resekci žaludku najdete na bandingklub.cz/sleeve-resekce.phtml.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 509 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 34  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 13 bře 2014 21:46 

ajša píše:
Díky moc, a ještě zopáknu mojí otázku. Jak jste byli kdo dlouho po tubu???

ja byla v pohode po tubu tak do 14dnu ale jelikos marodim ze zadama jsem to mela jednodussi,ale kamoska sla do mesice do prace a to jen proto ze uklizi a dr.ji nechtel nechat splhat po zebriku,jinak mohla jit nic ji nebylo taky po tech 14dnech se citila skvele.ted je mi po teto strance fajn i kdyz mi to jde moc pomalu mam pryc 15kg.od rijna 13.ale protoze nemam pohyb pry je to v norme.jen ty moje zada nejdou opravit skoda budu trpet po zbytek zivota.pry se stim mam naucit zit ale ja uz tak ziju vic jak 14let.jinak se drz napis jak pokracuje priprava.ja byla na operaci v Mostisti u Velkeho Mezirici.jsou tam machri.diky jim.pápá

PříspěvekNapsal: 14 bře 2014 07:23 

JUNKOVAJANIČKA ZDRAVÍM TAK TO JE DOBŘE ŽE TI BYLO PO 14 DNECH DOBŘE JA MÁM 1 MĚSÍS PO OPCE A STÁLE SE NEMUŽU OHNOUT ATD MUSÍM VŠE DĚLÁT OPATRNĚ PÍCHA MĚ A TAHÁ PŘI KAŽDÉM POHYBU TAKŽE TO BOLÍ JAK ČERT NO DOUFÁM ŽE TO BRZO PŘEJDE.TAK VÁM PŘEJÍ VŠEM HEZKÝ DEN.

váha 13.10.2014----84kg--uffff -40kg úspěšně zvládnuto...........

PříspěvekNapsal: 14 bře 2014 10:35 

Evi, chceš mi říci, že jsi s tím nebyla u doktora? A jestli jo, co ti řekl?

PříspěvekNapsal: 14 bře 2014 11:24 

ahojky ne nebyla on má jen středy takže mu budu volat přišti středu a hned ten den tam pujdu má ordinačku do 22h.moje doktotka říkala že mám ještě nárok na bolest :-( a jak se ti daří? doufam že aspoň tobě dobře.

PříspěvekNapsal: 14 bře 2014 13:33 

eva magnusova píše:
JUNKOVAJANIČKA ZDRAVÍM TAK TO JE DOBŘE ŽE TI BYLO PO 14 DNECH DOBŘE JA MÁM 1 MĚSÍS PO OPCE A STÁLE SE NEMUŽU OHNOUT ATD MUSÍM VŠE DĚLÁT OPATRNĚ PÍCHA MĚ A TAHÁ PŘI KAŽDÉM POHYBU TAKŽE TO BOLÍ JAK ČERT NO DOUFÁM ŽE TO BRZO PŘEJDE.TAK VÁM PŘEJÍ VŠEM HEZKÝ DEN.

Evicko jejda jejda coto tu vidim ty jsi dobra takhle dlouho to nechat byt??to jsem vazne zvedava co ti rekne dr.ja dneska mela jit na kontrolu ,ale i lekari jsou jen lide a mohou onemocnet tak jsem jela zbytecne.no kamosku to stalo kaficko a me bolest huby nebot jsme se dlouho nevideli a tech zazitku bylo tolik.tak vsem nam preji krasny vikend i kdyz strasi ze bude zhorseni pocasi.nevadi.je zapotrebi deste.lidickove moji drazi napis te .mej te se a hlavne budte v poradku pápá Vase Jana

PříspěvekNapsal: 17 bře 2014 19:29 

Ahojky, ještě mám prosím otázečku - když jdete na reoperaci z bandu na tubu, máte nové jizvy, nebo máte ty samé? A ještě jsem se chtěla zeptat, nevím jestli to dobře napíšu, ale máte nějaké dreny, nebo vás zašijí stejně jako při bandu? Já jsem nikdy dren neměla. Asi se ptám blbě, ale jak se to blíží, tak mě napadají všechny možné i nemožné otázky. Děkuji

PříspěvekNapsal: 17 bře 2014 19:38 

ajša píše:
Ahojky, ještě mám prosím otázečku - když jdete na reoperaci z bandu na tubu, máte nové jizvy, nebo máte ty samé? A ještě jsem se chtěla zeptat, nevím jestli to dobře napíšu, ale máte nějaké dreny, nebo vás zašijí stejně jako při bandu? Já jsem nikdy dren neměla. Asi se ptám blbě, ale jak se to blíží, tak mě napadají všechny možné i nemožné otázky. Děkuji

ahojky Ajso,ano ja mam jizvy skoro totozne z bandaze.dreny ano ale za par dni ti je daji pryc ja na nich dokonce i spala vubec me to nebolelo sleduji tim krvaceni musi byt mi meli i ma jipu po probuzeni telefon takze super.jen pit se nemuze tak nam dali citronove cucave tycinky da se to vydrzet a hlavne zaspat,nepremyslej a neboj se.

PříspěvekNapsal: 17 bře 2014 20:29 

Jani, ještě že tu jsi, já se těch drenů bojim. Bolí to, když ti je vyndavají? A jak to myslíš, že se nemůže pít? To myslíš, až třeba po 2h od operace ? A co když ten bonbon spolknu? Mam debilní otázky, vid? Strach má velké oči, :shock: u mě to platí dvojnásob

PříspěvekNapsal: 17 bře 2014 22:14 

ajšo, já tedy nemám reoperaci, ale byla jsem na tubu v lednu a žádné dreny jsem po operaci neměla, asi záleží na tom, v jaké jsi nemocnici, mám pět malých dírek - jizev, ale dren jsem neměla v žádné z nich.

Obrázek

výška:164 cm
operace: 6. 1. 2014, Vítkovice, doc. Holéczy, sleeve resekce
věk: 60 let, syn 30 let a dcera 25 let (bydlím s dcerou), nově jsme se přestěhovaly, proto tak dlouhá odmlka, neměla jsem 10 měsíců přístup na internet
spousta zvířat: 4 psi (dcera má chovatelskou stanici), nová kočička Julinka, 4 koně

Naposledy upravil Annax dne 04 dub 2014 18:55, celkově upraveno 1
odstraněna citace

PříspěvekNapsal: 17 bře 2014 22:47 

Motivko,ahoj jak se vede?

odstraněna citace

PříspěvekNapsal: 18 bře 2014 00:11 

Zdravím, janičko, mě je dobře, zdravotní problémy nemám žádné, zhubla jsem už 19 kg, ten úbytek váhy je fajn i pro to, že mi nedělá problém, vyjít rychle do kopce anebo hnusné schody v podchodu :wink: jím pořád ty malé porce a spíš řidší, nejradši polívky a jogurty nebo pomazánky, ráda bych jedla ve větší míře i čerstvou zeleninu a ovoce, ale toho moc najednou nesním, tak čtvrtku jablka nebo mandarinku. Taky můžu zmrzlinu, ta mi tedy nevadí, zato s pečivem se moc nekamarádím. Teď jsem si zase celý víkend zabírala trička, které mi bylo líto věnovat na charitu nebo babčám na senior, i tak už jsem vyřadila velikou bednu věcí. V pase mám o 12 cm míň a přes boky asi o 15 cm. Ještě, že existují sekáče.

Obrázek

výška:164 cm
operace: 6. 1. 2014, Vítkovice, doc. Holéczy, sleeve resekce
věk: 60 let, syn 30 let a dcera 25 let (bydlím s dcerou), nově jsme se přestěhovaly, proto tak dlouhá odmlka, neměla jsem 10 měsíců přístup na internet
spousta zvířat: 4 psi (dcera má chovatelskou stanici), nová kočička Julinka, 4 koně

PříspěvekNapsal: 18 bře 2014 13:14 

Motivo,moc Ti to preji tak to jsi skvela,kloubouk dolu to ja ted stojim na vaze,ale to se brzo zmeni .aspon si to tak rikam,ja mam tak nejak obavu abych si to nepokazila.ale jim malo vic to ani nejde kdyz bych to prehnala je mi zle.ja mam velikansky problem z kolinek ,nevim jak je to mozne ale proste je nesnesu,jinak muzu skoro vsechno a hlavne nemam vubec pocit hladu jinak jako by furt jim manzel me vidi stale neco bastit ale ze mam neceho kousicek to nevi on ostatne nevi o tubu,vi jen ze jsem si musela dat odstranit bandaz.jejda ten by jecel a sam by potreboval 50kilo ubrat.to ma cukrovku boli ho nohy ,ji spatne, a nejvic u televize.no trpi sam.me je i tech 15kilo fajn na dusi.opet napis svoje skvele vysledky.pápá Jana J.

odstraněna citace

PříspěvekNapsal: 18 bře 2014 13:22 

eva magnusova píše:
Lotynka-Janička-Motiva moc moc děkují :wink:

Ahoj Evicko tak jak se Ti dari ??ja dobry jen stoji na vaze ale nemam zedny pohyb to taky dela dost no ted na jare uz me dr,pusti po roce do prace ale nevim jak a co tomu reknou zada,byla bych uz moc rada mezi holkama ale kdyz to bude nutne musim na pracak jinak v praci o me nove operaci nikdo zatim nevi .no pockam az to poznaji sami ja tech 15kilo vidim a jsem aspon za ne moc rada.napis pápá Jana

PříspěvekNapsal: 18 bře 2014 14:33 

ahojky Jani už je mi konečně 2 dny dobře už konečně nemám ty tahy jako by se mi rvalo maso. ale objevil se problém jiný a to že se mi točí hlava at chodím či ležím byla jsem dnes u lékařky a ta mi řekla že jsem během měsíce hodně shodila takže imunita na mrtvém bodě a tělo se takto brání takže zítra na krev a ve čtvrtek opět k ní.tak jsem zvědavá.myslela jsem že to je od tlaku že už nebudu muset brát léky ale dnes tlak 150/100 takže ten spodní je vyšší takže pokračují dál s praškama na tlak :-(

PříspěvekNapsal: 18 bře 2014 18:46 

Evi tak jen opatrne,ono se to upravi me ze zacatku byla strasna zima,v pokoji 25 a ja po dekou klepala zubama ale i to preslo.leky na tlak mam zatim porad,me zase z niceho nic zacne tyct z nosu krev.doufam ze si telo zvykne a budes v poradku to je oslabena po operaci zima na nic tak se nediv ze to z telem takto mava,az budes na slunicku urcite se to zpravi kup si vitaminy jabka atd.drz se a napis.

Naposledy upravil Annax dne 04 dub 2014 18:56, celkově upraveno 1
odstraněna citace

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 509 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 34  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina