fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 26 lis 2024 19:21

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Pravidla fóra

Popis a základní informace o sleeve resekci žaludku najdete na bandingklub.cz/sleeve-resekce.phtml.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 509 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 34  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 09 bře 2014 20:32 

Ahoj, nebo dobrý den. Ráda bych se k vám připojila. V lednu 2012 jsem byla na bandáži, ale bohužel mi pomohla na první půl rok a pak jsem opět nabírala a nabírala, až jsme se s primářem domluvili na reoperaci z bandu na tubu. Termín mám 31.3.2014. Upřímně se celkem bojím a hlavně se bojím, že opět zklamu. Je vás tady celkem dost, co máte také reoperaci. Tak bych se ráda zeptala, v čem je to jiné, že s tubu to dáváte a s bandem ne??? Opravdu vás tubu nepustí dál? Při bandu jsem omezení necítila. Pokouším se tady orientovat a číst, ale mám v tom guláš. Za odpověď děkuju

PříspěvekNapsal: 10 bře 2014 12:10 

ajša..já jsem také reoperovaná z bandu na tubu...band mi nefungoval,protože prostě nebyl utažený a mudr s tím nic nedělala..po změně nemocnice a doplnění bandu pod RTG začal fungovat,ale jídlo se mi sekalo a velmi často jsem zvracela...a o moc se to nezlepšilo ani po odpuštění...tubu mi vyhovuje :wink: ..nic se mi neseká a to že už mám dost mi žaludek dává hezky najevo...když náhodou sním víc než bych měla tak mě to bolí,ale jinak než při bandu...to jsem fakt musela vyzvracet a šli mi hodně sliny..no prostě hnus..nejednou mě to vyhnalo z obchodu :( ..tubu byla alespoň pro mne správná volba :lol:

já-reopka z bandáže na tubu/116kg ..manžel tubu/145kg 9.10.2013 v Turnově
já-nejvyšší váha 135kg
manžel 48 let a 145 kg..6 neděl po opce 119.5..2 měsíce po o..117 kg..nyní 97 kg..úplné vysazení prášků na cukr a tlak ukázkový
http://radkar13.rajce.idnes.cz/nastenka

PříspěvekNapsal: 10 bře 2014 18:51 

Děkuji, za odpověď. Já přestala teď kouřit, takže váha letí nahoru jak blázen. Já s bandáží zvracela jen jednou a to nedavno, kdy jsem si dala po ránu vajíčko k snídani. Jinak vůbec nevím, že nějakou bandáž mám, žádné omezení nic. Proto se bojím selhání při tubu. Je tu hodně lidí, kterým se daří, ale to jsem si před bandem říkala také, až s odstupem času jsem si všimla, že tam chodí vlastně jen ti úspěšní a ti, co čekají a pevně doufají, že budou stejně úspěšní.Ale ty lidičky, kteří šli stejně se mnou na operaci, tak tam nechodí, protože jsou na tom úplně stejně jako já. Ale už se bojí. Já mám moc velké štěstí, že chodím k panu primářovi a on je moc fajn.

PříspěvekNapsal: 11 bře 2014 08:22 

ajša..mě Iscare doporučil můj gynekolog,že na tom byla jeho sestra a moc jí to pomohlo..pak jsem začala chodit na stránky kafemlínku..je pravda,že až časem jsem si také všimla,že tam chodí stále stejní úspěšní lidé,ale to už bylo pozdě...tak měsíc po opce jsem zhubla 14 kg a pak už to šlo jen nahoru...také jsem mohla sníst vše...připadala jsem si jak zkrachovalec a neschopná něco pro sebe udělat...pak jsem se dostala na tohle úžasné forum a měla napůl vyhráno...změnila jsem nemocnici i lékaře a dnes bych neměnila...opravdu mi tubu pomohla a cítím se o 100 % lépe jak s bandem a co je důležité,že hubnu...pomalinku ale jistě...na druhou stranu se Iscare neboj...ne vždy jsou špatný...mám kámošku co byla v Iscare na tubu také u primáře,zhubla 40 kg a je z ní krásná baba ...asi tam záleží na jakého operatéra narazíš a hlavně jakou ti poskytne pooperační péči a na tu je myslím primář dobrý...takže hlavu vzhůru a s chutí do nového krásného života :wink:

já-reopka z bandáže na tubu/116kg ..manžel tubu/145kg 9.10.2013 v Turnově
já-nejvyšší váha 135kg
manžel 48 let a 145 kg..6 neděl po opce 119.5..2 měsíce po o..117 kg..nyní 97 kg..úplné vysazení prášků na cukr a tlak ukázkový
http://radkar13.rajce.idnes.cz/nastenka

PříspěvekNapsal: 11 bře 2014 08:33 

Jé Radko, tak teď jsi mi udělala hrozně velikou radost. Vím, že tady se doporučují všechny možná města jen né Praha. Ale já za sebe musim říct, že jsem v ISCARE moc spokojená, jsou tam moc hodní a hlavně jsem měla vážně štěstí na pana primáře, který je úžasný a skvělý! Nevím, jak to vypadá jinde, ale když porovnám doktory z městečka kde bydlím, tak se to nedá vůbec srovnat. ( VESNIČTÍ DOKTOŘI), Já s bandáží zhubla asi 115kg, ale to ještě díky tomu, že jsem měla před státnicema a z nervů jsem nejedla, jen kouřila jednu za druhou, po státnicích jsem opět nabrala 4kg a pak se to pomalinku rozjelo. Teď jsem přestala kouřit, takže moje váha letí vzhůru jako blázen. Na tu operaci se moc těším. Myslím, že je jedno, kde si kus mého žaludku nechají. :P Hlavně aby mi to pomohlo a já byla alespon o 25kg lehčí.

PříspěvekNapsal: 11 bře 2014 10:13 

Omlouvám se, mám tam překlep, zhubla jsem 15kg, kdyby 115kg, tak to jsem neměla, ani když jsem šla na opku. Chybička se vloudila.

PříspěvekNapsal: 11 bře 2014 11:53 

radkar13 píše:
JunkovaJanicka...Jani zrovna jsem s ní mluvila..má předoperační depku a už to chtěla vzdát..vždy pak chce vidět naše výsledky aby jí odvaha neopustila :wink: ..v pátek k ní jedu na kávičku tak jí do žil vliju trochu optimismu :lol:

Radu jojo kavicka tu bych si tez rada dala.tu ja mam moc rada.ted jsem se ji naucila pit z trochom mleka.a hlavne tam nesmi byt cukr.uz me posilaji po roce marodeni ze zadama do prace tak me asi ceka urad prace protoze bolesti mam porad a uz s tim asi tezko neco pujde udelat mam to chronicke a posudkovy lekar vubec nereagoval na to co mu rikam uz davno nez jsem se dostavila na komis to mel pripravene jen k podpisu potreboval jseste muj oblicej a hlavne podpis ze s tim souhlasim ahc jo to je dneska tezky.jinak se mam dobre hlad vubec nepocituji a le protoze mam minimum pohybu stojim na vaze ale i tak diky za ztratu 15kil.neumim sem dat metrik.ale to nevadi a jak se dariu Vas:kamosku pozdravuj to uz bude veselejsi a hlavne to bude mit vsechno pred sebou.pápá Jana

PříspěvekNapsal: 11 bře 2014 11:59 

Ajso,jak se citis po operaci??ja ji mam od rijna 13 a mam o 15kilo dole.pisu si z Radkou atd.rad tady ctu jine nazory a zajimam se o jine tak snad ti to nebude vadit ze ti tykam a ze ti pisu ale zde to tak funguje.drzim pesti a z budes kilecka zracet .Jana

Naposledy upravil Annax dne 04 dub 2014 18:56, celkově upraveno 1
odstraněna citace

PříspěvekNapsal: 11 bře 2014 16:14 

Také raději tykám, jinak já ještě nejsem po operaci, termín mám 31.3. a už se bojím a těším zároveň. Ve čtvrtek jdu k obvoďákovi na předoperační. Trochu se bojím, aby ta operace klapla. Mám ve stolici krev, tak půjdu ještě na vyšetření střev. Nemáte s tím někdo zkušenost? Pevně doufám, že to nic nebude a operace se bude konat, když už čekám tak dlouho.

PříspěvekNapsal: 11 bře 2014 17:50 

Ajšo ja s tim zkusenosti nemam ale doufej ze bude vse v poradku a nic to nezname abys mohla operaci podstoupit kdyz uz jsi tak pripravena .moc diky za odpoved pekny vecer Jana

Naposledy upravil Annax dne 04 dub 2014 18:57, celkově upraveno 1
odstraněna citace

PříspěvekNapsal: 13 bře 2014 12:53 

Ajša: na vyšetření střev jsem byla a ani o tom nevím, malinko tě uspí a pak jsem jen měla odvoz dom, ale úplně v pohodě!!! Klidně bych se odvezla sama. Neboj!!!

49 let,178 cm
R-Y bypass 30.1.2015 primář Vraný

PříspěvekNapsal: 13 bře 2014 14:32 

Ahoj, moc děkuji za odpověď. Když jsem pročítala na netu zkušenosti, tak mě to celkem vyděsilo. Dnes jsem byla na předoperačním - krev a moč a 25.3. jdu na zbytek. Zítra si jdu pro žádanku na vyšetření těch střev, myslela jsem, že to nechám až po operaci, ale sestřička říkala, že to mám udělat před, asi má pravdu. Myslím, že to nic vážného nebude, vlastně si to spíš přeju, dočetla jsem se, že kdyby to byla rakovina, tak bych hubla, což není můj problém- nehubnu, tak nějak pomaličku spíš nabírám. Holky, za jak dlouho jste kdo šel do práce?

PříspěvekNapsal: 13 bře 2014 16:47 

ajša píše:
Ahoj, moc děkuji za odpověď. Když jsem pročítala na netu zkušenosti, tak mě to celkem vyděsilo. Dnes jsem byla na předoperačním - krev a moč a 25.3. jdu na zbytek. Zítra si jdu pro žádanku na vyšetření těch střev, myslela jsem, že to nechám až po operaci, ale sestřička říkala, že to mám udělat před, asi má pravdu. Myslím, že to nic vážného nebude, vlastně si to spíš přeju, dočetla jsem se, že kdyby to byla rakovina, tak bych hubla, což není můj problém- nehubnu, tak nějak pomaličku spíš nabírám. Holky, za jak dlouho jste kdo šel do práce?

ja tohle vyetreni nepodstoupila tak nevim ,ale nesmis se bat!teta byla a byla v pohode.drzim pesticky at to zvladnes a muzes jit zase o kus dal.pápá

PříspěvekNapsal: 13 bře 2014 20:13 

Díky moc, a ještě zopáknu mojí otázku. Jak jste byli kdo dlouho po tubu???

PříspěvekNapsal: 13 bře 2014 21:32 

ajšo, to záleží na tom, jak se budeš cítit, já jsem šla 14 dnů po operaci do práce, ale sedím u počítače a dcera mě první týden ráno vozila autem, i tak jsem ten první týden byla po práci úplně hotová.

Obrázek

výška:164 cm
operace: 6. 1. 2014, Vítkovice, doc. Holéczy, sleeve resekce
věk: 60 let, syn 30 let a dcera 25 let (bydlím s dcerou), nově jsme se přestěhovaly, proto tak dlouhá odmlka, neměla jsem 10 měsíců přístup na internet
spousta zvířat: 4 psi (dcera má chovatelskou stanici), nová kočička Julinka, 4 koně

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 509 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 34  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina