Třpytko, to je fakt normální, ten strach. Já byla tak vykolejená (a ještě mi dodávala dcera, na které bylo vidět, jak moc se bojí o mě), že jsem začala po svátcích uklízet a třídit všechny doklady, zakládat do složek, aby děti všechny doklady dohledaly, kdyby se mi něco stalo, a v rámci toho papírového šílenství jsem omylem vyhodila obálku s novou kartou k běžnému účtu své maminky, přišla jsem na to až minulý týden, když jsem jí chtěla zaplatit nákup a zjistila jsem, že mám v prněžence neplatnou starou. Nejdřív jsem doma prohrabala koš na papíry a pak letěla do spořky kartu zablokovat a požádat o novou, naštěstí to stálo jen 200,-, PIN nikde napsaný nenosím, tak to snad tím skončilo, karta bude za týden.
Blanule, pokusím se dát ti do soukromé zprávy svůj mobil, už se cítím docela dobře, tak bychom se mohly domluvit na nějakém tom kafíčku
věk: 60 let, syn 30 let a dcera 25 let (bydlím s dcerou), nově jsme se přestěhovaly, proto tak dlouhá odmlka, neměla jsem 10 měsíců přístup na internet
spousta zvířat: 4 psi (dcera má chovatelskou stanici), nová kočička Julinka, 4 koně