fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 02 pro 2024 14:02

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Pravidla fóra

Popis a základní informace o sleeve resekci žaludku najdete na bandingklub.cz/sleeve-resekce.phtml.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 509 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 34  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 05 zář 2013 10:33 

Jitka.H
Moc díky za info,já jak jsem už psala jdu na 1 konzultaci 14.listopadu a pojištovnu mám ZPMV.
Podle všeho,co jsem kde přečetla ohledně schválení pojišťovnou ,tak když zvládnu celé kolečko do vánoc,tak
by to mělo být po novém roce až budou schváleny další korunky na operace,přesně jak jsi psala .
Ale kdo si počká ten se dočká ........ :lol: :lol:
Teď mám před sebou dořešení toho mého kolene a pak hurá na tu velikou změnu :D
Doma mám velikou podporu :lol:

10.12.2013 -žaludeční bypass :-) HOTOVO !

jeden super mužský :-) 3 kluci (2×14 let a 20 let) a jedna cácorka (10 let) od manžela :-)

Pár chlupáčů : jezvec Ben a dvě veverky :-)

PříspěvekNapsal: 28 říj 2013 22:11 

Ahoj vsem po operaci Tubu,jsme po ni 3tydny ,bojim se neco porusit ,ale zda se mi ze jsem zhubla jen po dobu v nemocnici asi 5kg ,chci se Vas nekoho optat take jste to nekdo tak mel?mam tez velke problemy z pateri .jsme 7let po operaci plotenky a ted me to trapi znovu.nyni ale musim vyresit muj poperacni stav .proc nehubnu kdyz zetim nejim???prosim odpoved dekuji. :(

PříspěvekNapsal: 29 říj 2013 13:12 

JunkovaJanicka...Jani chce to neplašit :wink: ...jsem po operaci od 9.10 a mám dole také 5 kg...v nemocnici jsem nenechala nic..pak jsem asi za týden dala dolu těch 5 kg a teď zase nic...ale hlavu si nelámu...ono se to rozjede až se budeme moci více hýbat,nastoupíme do práce a nebudeme mít v hlavě jen shozená kila...manžel byl na tubu stejně jako já a má dole 14 kg...ale on byl hodně zavodněný...a také záleží z jaké váhy začínáš...a jak jsi jedla před operací..já byla zvyklá na malé porce,protože jsem měla bandáž,která u mě nějak nefungovala,ale tělo už si na malé porce zvyklo..asi proto to mám těžší než manžel,který byl zvyklí na normální porce...takže hlavu vzhuru..oni dolu půjdou nejen kila,ale i centimetry :lol:

já-reopka z bandáže na tubu/116kg ..manžel tubu/145kg 9.10.2013 v Turnově
já-nejvyšší váha 135kg
manžel 48 let a 145 kg..6 neděl po opce 119.5..2 měsíce po o..117 kg..nyní 97 kg..úplné vysazení prášků na cukr a tlak ukázkový
http://radkar13.rajce.idnes.cz/nastenka

PříspěvekNapsal: 29 říj 2013 22:10 

radkar13 píše:
JunkovaJanicka...Jani chce to neplašit :wink: ...jsem po operaci od 9.10 a mám dole také 5 kg...v nemocnici jsem nenechala nic..pak jsem asi za týden dala dolu těch 5 kg a teď zase nic...ale hlavu si nelámu...ono se to rozjede až se budeme moci více hýbat,nastoupíme do práce a nebudeme mít v hlavě jen shozená kila...manžel byl na tubu stejně jako já a má dole 14 kg...ale on byl hodně zavodněný...a také záleží z jaké váhy začínáš...a jak jsi jedla před operací..já byla zvyklá na malé porce,protože jsem měla bandáž,která u mě nějak nefungovala,ale tělo už si na malé porce zvyklo..asi proto to mám těžší než manžel,který byl zvyklí na normální porce...takže hlavu vzhuru..oni dolu půjdou nejen kila,ale i centimetry :lol:

moc dekuji radkar13.ja uz ted plasim tez jsem mela bandaz ze zacatku perfektni ze 110kg jsem dokazala jit i na 79kg ale pak se neco pokazilo a ja sla nahoru ted 10.10.13 jsem po tubu ze 103kg.jen tech asi 5kg.to je prave to ze nemam dostatecny pohyb jen malinko cviceni na pater,marodim z pateri uz tahnu skoro 6mesic taky cele leto po nemocnicich na neurologii a rehabilitacich 5az6kapacek v nemocnici velika uleva od bolesti ale doma pri vice prace pohybu atd,vse zpet behem vteriny kdyz bolest projede celym telem a ja se nemuzu ani pohnout a jdu do kolen co me bolest srazi k zemi.mam uz 7let po operaci plotenky a ted cekam vlastne na magnetickou rezonanci ale tu mam az na prosinec.prave proto jsem ani vterinu nevahala podstoupit tubu jen z duvodu bolesti zada samozrejme z ted uz nefungujici bandaze.kdyz jem zhubla bylo to fakt znat jinak pracuji jako uklizecka v domove duchodcu a firma nenecha nikoho se flakat takze zaprach vsechno jsem vydrzela i zebrik na 30oken se ze zeme delat neda a pak jsem doma na zahrade zpadla z metrove vysky pri trhani jablek a od te doby je zle.bolesti zad jsou nesnesitelne no a jsme na zacatku malo pohybu hodne jidla. :twisted: dekuji za odpoved Jana

PříspěvekNapsal: 30 říj 2013 09:04 

Junková Janičko
Vítám Tě mezi námi! Jak píše Raduška, klíííd, dodržuj pravidla a ono to půjde :wink:

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 06 lis 2013 18:54 

Zdravím všechny odvážné :-) nebojte se chce to opravdu trpělivost,já jsem v nemocnici nechala jen 3kg,ale čím míň jsem myslela na váže ní tím to snad šlo lépe :-)
Určitě se to rozjede:-)
Obrázek

PříspěvekNapsal: 06 lis 2013 20:47 

Annax píše:
Junková Janičko
Vítám Tě mezi námi! Jak píše Raduška, klíííd, dodržuj pravidla a ono to půjde :wink:

Vazena Annax,diky za utechu tu opravdu potrebuji.ja se nevzdam musim vydrzet.musim se pochlubit dala jsem si kavicku z mlekem a nic mi nebylo takze hura.jinak Vam vsem moc dekuji za podporu a budu moc rada kdyz se opet ozvete.je to tu totiz opravdu super.jedu 4,12.do Mostiste na kontrolu,jede v ten den taky nekdo? potkame se tam?jsem opravdu zvedava co mi dr,Simonik povi,uz k nemu jezdim 5rok je to opravdu super lekar.moc nam vsem drzim palecky at nam jdou kilecka dolu me se snad taky rozutikaji kez by .Všem ahoj Jana

PříspěvekNapsal: 06 lis 2013 20:54 

radkar13 píše:

ahoj radusko13,tak jak Vam to jde??kolik kilo mate pryc?ja bojuji kam jedete na kontrolu ja 4.12.do Mostiste k dr,Simonikovi aV yjste byla na operaci kde? drzim Vam palecky pápá Jana

PříspěvekNapsal: 07 lis 2013 07:56 

JunkovaJanicka ..ahojky Jani...vykání necháme pro někoho jiného co ty na to :wink: ..tady si stejně všichni tykáme..vždyť jsme tu jedna velká rodina :lol: ..no jak mi to jde :?: ..nijak valně,ale mám další kg dole...kdyby to bylo třeba 2 kg měsíčně tak i za to budu ráda..vždyť za rok by to bylo 24 :wink: ..ty kila jsme nabírali roky a tak nemůžeme chtít,aby odpadli jak mávnutím kouzelným proutkem..i když by to bylo moc hezký :mrgreen: ..takže rekapitulace..já mám dole 6 kg a manžel je lepší..ten má dole 16 kg...ale já mu to moc přeju...včera se mi smál,že mě dohoní...ale toho se zatím nebojím ještě mu do mě 18 kg přebejvá :lol:

já-nejvyšší váha 135kg
manžel 48 let a 145 kg..6 neděl po opce 119.5..2 měsíce po o..117 kg..nyní 97 kg..úplné vysazení prášků na cukr a tlak ukázkový

PříspěvekNapsal: 07 lis 2013 08:10 

JunkovaJanicka ..jo a na kontrolu jedeme 28.11 ale do Turnova

já-nejvyšší váha 135kg

PříspěvekNapsal: 07 lis 2013 10:28 

radkar13 píše:
JunkovaJanicka ..jo a na kontrolu jedeme 28.11 ale do Turnova

ahojky tak to je super rika se ze ve dvou se to lepe tahne ale asi se to zmeni a budeme rikat ve dvou se to lepe hubne vid?aspon usetris pri vareni,ted mi volala kamaradka byli jsem ve stejny den na operaci ze uz zhubla 10kg.ach ta se ma.diky za tykani jsem tomu rada ja jsu takovej tykaci clovicek je to na vic takove lepsi vsak jsme mas pravdu na jedne valecne lodi.v nedelu to bude mesic po opce tak uz jsem si uvarila i kavu z mlekem no bala jsem se ale dobry jen jsem nemohla usnout a sla spat v pul 3rano.taky jsem si koupila malou dets.lzici budu jist sni.uz chodis do prace nebo jste z tatou doma ?ja uz pul roku marodim ze zadama az v prosinci jdu ma mag,rezonanci .jinak uklizim v DD.doma nic moc nedelam jen tak polehoucku zacvicim si vysaji uvarim a sednu k bedne a cumim .tak se nemuzu divit ze kila nejdou dolu vid??diky a zase aspon Ty napis .pekny den Vam obema preje Jana jestli chces muzes napsat na email junkovajanicka@seznam.cz pápá

PříspěvekNapsal: 23 lis 2013 17:19 

Ahoj všem,
dočetla jsem vaše řádku a doufám, že se v lednu úspěšně přidám. Na 15.1. mám domluvenou v Turnově reoperaci z bandu na tubu. Čekání to bude ještě dlouhé, dnes to je 53 dní do opky, ale snad to předvánočním shonem trochu popoběhne.
Radko, jak jsi se cítila po reoperaci? Jak brzy Tě Hrubý pouštěl, co vše zvládáš a nezvládáš? Trochu jsem si asi lednovým termínem zkomplikovala zimní sezónu na lyžích, ale to se vždy něco najde, co bude muset člověk oželet...

* od té doby pravidelně co půlrok :-( nutnost povolit prstýnek - typická prstýnková bojovnice
* 15.1.14 bandáž ex a zároveň SLEEVE RESEKCE Turnov, dr. Hrubý

PříspěvekNapsal: 23 lis 2013 18:10 

Anazuz
Blahopřeji!!!
Po těch problémech si to zasloužíš :wink:

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 23 lis 2013 19:53 

:P Ahoj vsichni statecni bojovnici,jak nam to vsem jde??? me moc pomalu ale zvykam si hlavni je ze to pujde .jen to chce opravdu velikou trpelivost uz jsem se prestala plasit.no jeste 14dnu a jedu na kontrolu ,ale pan doktor Simonik z Mostiste je velice hodny ten mi nadavat nebude.Dnes jsem si dovolila porusit pravidla a mela jsem malilinkaty kousicek dortiku protoze tatinek manzela slavil nadherne 80.narozeniny stamprdle slihovicky jsem odmitla nikdy nepijju.vsak se da slavit i bez alkoholu.a stejne nesmim mam spoustu leku na tlak zada atd.jejda kdybych takto vydrzela a dodrzovala vsechno bylo by to uzasne.ale ja budu pokracovat a pak se vejdu v lete i do plavek kdyz uz mame ten bazen na zahrade jen at me prestanou trapit ty mizerny zada.preji nam vsem at se mam dari a jsme spokojeni sami se sebou at nam zavidi Ti kteri nas zrazovali a ted tise zavidi zatim se mejte drz te se. Ahoj Vase Jana
Blahopřeji!!!
Po těch problémech si to zasloužíš :wink:[/quote]

PříspěvekNapsal: 24 lis 2013 18:49 

Anazuz....reoperaci jsem zvládla dobře..nic mě nebolelo..jen byl nepříjemný dren,který mi v pátek vytáhli.(na opce jsem byla ve středu)no a domu jsme šli v sobotu a jeli sami autem..jen jsme se za volantem vystřídali...cítím se opravdu celou dobu moc dobře..jídlo,pití v pořádku..už jsem zkoušela i syrovou zeleninu,hlavně papriku a ovoce..mandarinky,pomeranče i jablka se slupkou a vše v pohodě..klidně bych šla znovu :wink: ..jsem magor..ráda chodím pod narkózu..jen mě mrzí že si z ní nikdy nic nepamatuji a usínám strašně brzo a tak ani nemám žádné zážitky ze sálu :lol:

já-nejvyšší váha 135kg

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 509 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 34  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina