Markara: Závidět netřeba, brzo budeš sledovat svůj vlastní metřík, jak na něm ubíhají kilogramy směrem vzad.
Ten časový rozptyl je různý, záleží na nemocnici a na pojišťovně, kterou máš. U mě to vidíš v podpisu, na konzultaci jsem byla v dubnu, operace byla v červnu. Ale bylo to dané i tím, že jsem měla kolečko téměř hotové, než jsem jela na konzultaci ( i když to třeba zrovna v Turnově neradi vidí), chyběl mi jen psycholog a k tomu už jsem byla objednaná. Takže jsem si volala o termín v podstatě do týdne od konzultace a dostala jsem ho na konci června. A bylo to částečně i díky všeobecné pojišťovně.
Na konzultaci se mnou byla holčina ve stejný den, ale díky pojšťovně MVČR dostala po dlouhých voláních a čekání termín až na začátek listopadu. Až po pololetí, až její pojišťovna schválila další operace.
A třeba v Mostišti, jak tu děvčata psaly, dostaly termín operace 14 dní po konzultaci, v podstatě během srpna zvládly jak konzultaci, tak opku.
Takže se to nedá říct z fleku, je to silně indivindi. Ale nezoufej, ona ta čekací doba je taky k něčemu potřebná. Srovnáš si to všechno v hlavě, pozitivně se naladíš a pak jde všechno snáz