Lotynko. Jak to čtu,tak ta plikace co jdeme není nic moc co? No co už. Mně nic jiného nenabídl. Hodně chodí na reoperace. Taky píšou,že nejsou tak dobré výsledky jako u tubu. Jedna moje známá byla na operaci,ale mně je to blbé se ji přímo zeptat jakou má operaci.Ona neví,že já to vím. Může mně poslat někam. Někdo o tom nerad mluví. Já jsem v práci taky řekla,že jdu na operaci s něčím jiným. Jak mně řekla psycholožka,že je nejhorší se někomu s tím v práci svěřit. Lidé jsou závistiví a hned by se na mně každý díval jak někde v ZOO. Já jsem měla super psycholožku. Byla jsem v šoku,že některým vůbec operaci nedoporučila a kolik měli otázek u psycholožky. Já jsem tam byla jen chvilku. Byla hrozně sympatická,štíhlá,elegantní. Jo a nakonec jsem ji řekla,že dřu rukama 35 let,že nemíním nechat státu moje peníze,že chci se dožít důchodu i po důchodu hlavně. Tak se smála. Byla opravdu super. Doporučení hned. A to mám nadváhu 30 kg. Tak nechápu, proč lidem nepíšou doporučení automaticky co tak dlouho bojují a mají velkou nadváhu. někteří nemají třeba kvůli tomu partnera,nemůžou otěhotnět atd. To ten psycholog nesedí na pravém místě. nechápu to. Vyhledat jiného co dává doporučení.
|