Ines rozhodně Tvé otázky nejsou stupidní, jen se ptej.....od toho to tu je
mě dělalo za začátku problémy také kuřecí maso, kaiserka, bramborák a nevím co ještě....ale nikdy jsem nezvracela.... jen hrozná bolest, tlak....zkusila jsem to znovu třeba za 14 dní, pak za měsíc atd....pak už to bylo dobré.... pokud máš vypozorováno, po jakých jídlech je Ti hnusně, tak se jim pro začátek vyhni a zkus za pár týdnů opět zkusit....mělo by se to upravit.....znám pouze jeden případ po tubu, kdy paní ani po 3 letech nemůže jíst normálně (moje spolupacoška) a jeden případ, kdy pán nemohl jíst téměř nic, kromě míchaných vajíček a pár dalších věcí....za asi 2 roky se to srovnalo a dnes už jí téměř vše....oba vyššího věku....takže si nemyslím, že by jsi měla problém celoživotně, chce to jen čas
co se týká slinění - tak to také znám a někdy se to stává i dnes, 3 roky po opce...sice málokdy, ale stává a vždycky, když si dám o něco víc, než bych měla nebo právě u pečiva, buchet, prostě u něčeho, co je suché a jak se to v žaludku nasákne šťávami, zvětší to svůj objem a tudíž je toho více, než jsme snědli a pak jdou sliny, šťávy nahoru....pokud mě něco v žaludku tlačí ještě třeba 15minut po tom, co jsem dojedla, napiji se a tlak přejde...
jinak ty chlebíčky jsem jedla, když mě honila mlsná