fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 05 pro 2024 00:39

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6971 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 465  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 zář 2007 20:40 

Janaaa
Ahoj Jani - vítám Tě mezi náma.. Udělala jsi dobře, že jsi se odhodlala zavolat - je to první krok ke zcela jinému životu. Tvoje obavy naprosto chápu - i já jsem z malé vesnice se 600 obyvateli a tak jsem od počátku byla rozhodnutá, že o operaci nesmím nikomu pustit ani slovo! Taky jsem pochybovala, že bych kdy mohla zhubnout - trvale zhubnout! Říkala jsem si, že zrovna já budu určitě ta, které to nebude "fungovat".. a tak jsem mlčela a stále mlčím jako hrob!!! Ví to jen manžel. Všem ostatním z rodiny a okolí jsem pověděla takovou malou lež - řekla jsem jim, že jsem mívala často bolesti v oblasti žaludku.. a že jsem byla poslaná na gastro a tam mi zjistili kýlu na žaludku a také že mi nedoléhala záklopka na jícnu. Proto operace. Na žlučník jsem se raději nevymlouvala, protože co kdyby mě někdy v budoucnu přece jen chytl... :roll:

Takže Jani - ničeho se neboj, pravdu řekni jen tomu, o kom jsi si jistá, že to jednou neobrátí proti Tobě! Lidi jsou totiž zlí - já nyní zjišťuju, že ne každý, kdo se tvářil jako kamarád, byl mým skutečným kamarádem. Hodně lidem jakoby "vadí", že hubnu nebo co.. nevím.. Ale na druhou stranu se takto aspoň odděluje zrno od plev! A já se skutečně nepotřebuju obklopovat falešnejma kamarádama..

Jani, jsi tu správně... A myslím, že mluvím za všechny, když řeknu, že tohleto fórum opravdu hodně pomáhá! Neváhej se ptát, rozebírat cokoli, co Tě trápí (v daném tématu).. vždy se dočkáš odpovědi .. :wink: Drž se!

Předmět příspěvku: tak konečně..
PříspěvekNapsal: 16 zář 2007 21:58 

Ahoj všichni, jsem tady nová, tak se trošku představim. Jmenuju se Klára, 25 let, váha 125 kg, výška 172 cm, BMI 43 mam 11ti měsiční dceru Keishu a konečně jsem byla v pátek v Iscaru. Kolečko mam domluvené na listopad a bandáž předběžně na 16. ledna (mam narozky, tak to bude super dárek). Takže jestli všechno půjde podle plánu za čtyři měsíce to budu mít za sebou. Mám to trochu komplikované protože žiju většinu roku v Irsku, takže se teď pěkně nalítam.. Nějak jsem se zapomněla zeptat, kolik dnů se tam zůstává po operaci, můžete mi to někdo prosím napsat, potřebuju vědět, jak si všechno naplánovat... Předem díky Klára

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 zář 2007 22:21 

Tak se taky připojím,zdar a sílu pro ty,co už jsou okroužkovaní a pevné nervy pro nás,co to čeká :) :) .Taky jsem si zažila ústrky a posměch(bečko,tlusťochu,prase vyžrané,řízku,bůčku aj.) :( :( a tak vím přesně,jak se ostatní cítí.Těším sena to,až zhubnu,jak ostatní budou valit bulvy a říkat....Ty jsi kočka,jsem volnej,rád bych s Tebou žil....A já na to... polib mi ric,vadila Ti moje prostorová výraznost a teď mě nezajímáš....Ovšem za předpokladu,že mi udělají band. :D :D :wink: :wink: .

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 zář 2007 22:49 

Ahoj Keisho :wink: !K tvému dotazu-pokud ti vše dopadne podle termínů(neděs se,pokud ne,nebyla bys první a zřejmě ani poslední :? )počítej,že nástup bývá buď den před operací,druhý den operace a čtvrtý den hybaj domů :D .Ale je to na domluvě-někdo nastupuje až v den operace,někdo odchází už druhý den po operaci....Ale myslím si,že maximální doba pobytu jsou 4 dny.Tak držím palec ať ti vše dopadne podle plánů :wink: a pozdravuj v Irsku skřítky :wink: !

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 zář 2007 20:33 

:D zdravím všechny, jmenuji se Marta a ve středu 10.září jsem podstoupila bandáž žaludku, je mi 35let, momentální váha je 108kg, výška 162cm,před operací jsem již zhubla pro mě neskutečných 20kg,takže dalo by se řící že sedím v rozjetém vlaku,který jak doufám míří k mé vysněné váze.......zatím si troufám dosáhnout váhy 80kg,já vím pořád žádná twigi,ale i tak
zároven jsem ve fázi, kdy zkouším co ten můj žaludek zvládne, je pravda,že jsem dostala nějaké brožurky, ale rady ze života jsou k nezaplacení :wink:
přeji všem krásny den

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 zář 2007 20:59 

Ahojky Marto, vítám tě tady mezi náma. Zatím ten tvůj žaludek moc nezatěžuj a uvidíš, že se ti odmění. Kilama směrem dolů. |Ničeho se neboj, všechno si tady v klidu přečti a budeš-li mít nějaký dotaz, na který si nenašla odpověď tak se ptej. Anebo pokud si potřebuješ jen tak popovídat, tak hupsni do kavárny a je to.

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 zář 2007 19:28 

Ahoj Zdravím všechny nováčky a vítám je mezi námi :P :lol: :P :lol:

14.03.2009 abdominoplastika s přešitím pupíka
27.10.2009 redukce - záda
26.10.2010 redukce- ruce
4.10.2011 redukce vnitřních stehen

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 zář 2007 19:37 

Taky vítám Martulu

Předmět příspěvku: KOLÍN
PříspěvekNapsal: 19 zář 2007 13:28 

Ahojky lidičky,byl tu někdo na bandáži v Kolíně,jaké máte zkušenosti,já si zatím vyběhávám vyšetření,ale na endokrinologii musím počkat až do února,to je šílený.Budu se těšit na vaše odpovědi.

bandáž 4,6,2008 Monika.36 let,4 děti

Předmět příspěvku: kolín
PříspěvekNapsal: 19 zář 2007 13:32 

o kolíně jsem nikde neslyšela že by to tam dělali, banding nebo bypass? mají s tím dost zkušeností? Bych se asi bála, ay mi to nezvrtali, nevím no? Dyk kolín je kousek od Prahy nebylo by to lepší?

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 zář 2007 16:28 

Dělaj v Kolíně, ale není to specializované pracoviště. Znám člověka, který tam byl a zatím je spokojený, ale nevím jakou bandáž má. Nechceš si to opravdu raději rozmyslet a jít do Prahy? Taky to mám do Kolína kousek a jela jsem raději do Prahy.

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Předmět příspěvku: Ahojky všem
PříspěvekNapsal: 19 zář 2007 17:24 

Přeji všem krásný den,
jmenuji se Alena a je mi 23 let, jsem z Prahy a nedávno jsem volala do ISCARE a objednala se na 19.10. na vyšetření. Dlouho mi trvalo než jsem se k tomuto kroku rozhodla. Mám teď ze všeho trochu obavy, ale už jsem vyzkoušela tolik věcí, že nevidím jiné řešní. Všechny vás tu moc obdivuji.
Jste skvělý a doufám že se jednou k Vám připojím a pěkně s bandáží budu schazovat svá kila.
Dovolte mi jen jednu malou otázečku, jaká je přibližná čekací doba od vyšetření na operaci ??
Děkuji moc
Alenka

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 zář 2007 19:23 

Ahoj Alenko, když si pozorně přečteč fórum tak se dozvíš,že je to různé. Jsou tu tací, kteří to zvládnou asi za 1,5 měsíce a někteří jako Carmell, kteří čekají asi 6 měsíců. Hodně záleží jak máš naplánovaný vyšetření interna, psycholog, chirurg a gastro (to je nejdůležitější) můžou ti najít nějaký zánět a to je v pr... to ho musí přeléčit antibiotiky a vše se hned prodlouží. Jinak já měla operaci od první návštěvy přesně za 1,5 měsíce (jsem ta šťastnější) :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 zář 2007 19:30 

Taky bych raději volila Prahu

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 zář 2007 19:32 

Já čekala 4 měsíce, měli toho nějak moc :lol: :lol:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6971 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 465  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina