Holky,
Vy co již máte operaci ve Valašském Meziříčí za sebou...Pokud mi některá odpovíte, ráda bych se ještě zeptala na pár drobností. Ne že bych se bála, dneska v obchodě z oblečením, kde si segra na sebe štelovala šaty na ples a já jen hleděla jak mlsný pes
, jsem si opět v duchu říkala - jak já se těším! Kdybych měla pár měsíců zvracet, bude mi to stát za to!
Ale protože bohužel "od přirození" některé věci analizuji, všimla jsem si v psaných příbězích holek co již mají operaci za sebou že se to po probuzení mírně liší v různých nemocnicích liší ...Někde se dává "hadička" přes nos do žaludku, někde ne (myslím že v tomto chlívku mi už v historii bylo odpovězeno že ne..), někde se probudíte s bolestmi a někde ne. Pokud ve Valmezu ano, za jak dlouho injekce asi zabere, do hodiny?
Někde se zvrací, někde se nezvrací... A pít se může, jak píše Delli až druhý den, to vás asi zavodňují kapačkama? Další věc, někdo (asi Kopretinka) tady psala, že se ve Valmezu nedávají sebou domů léky proti kyselinám, že to Mudr. Bařinka operuje tak, aby jich nebylo potřeba,tudíž jste je opravdu nepotřebovaly? Ivuška, ano.. Ale na požádání by mi je jako prevenci předepsal, ne? Ať se mi kyselinama nerozežere jícen hned v začátku
Pokud mi někdo na moje možná "přiblbější" otázky odpoví, budu ráda, už mi z toho čekání totiž hrabe
..