Holky, já musím říct, že mám též jednu špatnou zkušenost s psycholožkou..
Psycholožka nepozná když ani nechce poznat...
Když jsem se objednávala na "kolečko" snažila jsem se sehnat aspoň někoho v Brně, abych nemusela na všecky vyšetření dojíždět do Břeclavi. Přes kamaráda se mi podařilo sehnat číslo na psycholožku ke které chodil a byl s ní spokojený.
Když jsem jí volala, že bych se ráda k ní objednala, protože potřebuji vyšetření a potvrzení na bariatrickou operaci, tak se mě zeptala jako první na věk a váhu, a hned mi řekla že mi to nedá
Že s touto léčbou nesouhlasí a že ji nebude podporovat, jedině kdyby mi bylo 40 a rozvalila bych jí židli
Přesně tohle mi natvrdo řekla...
Naštěstí, jsem vzala rozum do hrsti a objednala se k paní doktorce Kopečkové, kterou mi doporučil pan doktor Čierný u nich v Břeclavi v nemocnici...
Ta byla skvělá, milá, věděla o co jde protože pan doktor k ní posílá snad všecky svoje pacientky, pokud nemají vlastního psychologa.
Byla jsem u ní asi hodinku, absolvovala jsem 2 testíky a povídání a odešla jsem se zelenou s tím, že si mám začít hned hlídat jídlo abych si zvykla na režim.
Podle testíků poznala, že jsem docela cíťa, ale ničemu to nepřekáželo, a ani jednou se nepozastavila nad mým věkem, když viděla že všecko chápu, vím o rizicích atd..Vůbec pak neřešila že je mi teprve 18.
Takže pokud se stane, že narazíte na špatného psychologa jako já na začátku, tak nezoufejte a zkuste to jinde, ale pokud vítě že nějaký problém máte, tak absolvujte pár sezení a vyřeště to, děláte to jenom pro sebe
protože když to člověk obejde...Nemusí to dopadnout dobře