Zdravím vás !
Většina si mě pamatuje jako zlou malou drzou Tyniku ale to nechme být... Přináším vám všem oponující článek !
Byla jsem zoufalá, smutná, mrtvá a bez energie, když jsem objevila toto forum a byla jsem v sobě přesvědčená, že jen bariatrická chirurgie mi může pomoci ! Nikdo to nechápal, dokonce ani vy zde..
Pak, jako kdyby přišel "dar z hůry", když mě vybrali do soutěže 7 stazečných časopisu dieta. Dali mi poslední šanci to zkusit přirozeně a já tu šanci vzala a jela na 110 %. Zjistila jsem, že mi hrozí dna, v noci jsem dušná a psychika byla taky tatam... Ale dala jsem do toho vše, co jsem v sobě ještě našla a vyplatilo se to...
Teď nevím, co je hlad - jím 6x denně velký porce a paradoxně při tom hubnu. Není to žádná dieta, prostě hodně jím a sportuji, jsem plná energie a optimismu. Od února jsem zhubla 11 kg a jde to dál. Už nejsem obezita 2 stupně ale 1 stupně a mám váhu pod metrák
Teď s odstupem času jsem ráda za ten dar zhůry, protože s tubu i s čímkoliv jiným bych byla omezována i když vy to tak asi necítíte - asi jak kdo. Já se můžu přecpat - zdravě, chutně, plnohodnotně a nanejvýš mi to vyhovuje.
Tímto přeji nováčkům hodně štěstí, když si to rozmyslí a dají sobě samé ještě poslední šanci. Tohle byla má poslední a nejlepší šance v mém životě... a chtěla jsem ten pocit předat i sem